Adam Adaktar je stekao svjetsku slavu svojim reality showom “Adaktarovi”, koji je otkrivao intimne detalje iz života “boga obrva” i njegove obitelji. Koncept ovog programa imao je mnogo sličnosti s popularnim serijalom koji je proslavio sestre Kardashian. Adaktar i njegova obitelj privukli su golemu pozornost javnosti, stavljajući Adaktara u središte svjetske medijske pažnje tijekom mjeseci. Žive luksuznim životom, u vlasništvu imaju nekoliko luksuznih automobila, uključujući “Mercedes-Benz G-500” čija se vrijednost penje na impresivnih 200.000 eura.

Osim svoje izvanredne osobnosti i prepoznatljivog životnog stila, Adam privlači znatan broj obožavatelja i zbog svog jedinstvenog izgleda. Njegova pojava nije prošla neprimijećeno, te ga neki čak nazivaju “srpskim šeikom” zbog naglaska koji stavlja na svoj izgled. Jedna starija fotografija s njegove mature pokazuje njegovu promjenu od tada. Dok se vidljivo drastično promijenio, smanjivši tjelesnu težinu i izgubivši svoju plavu kosu, jedna stvar koja se zadržala je njegova privlačnost prema zlatnoj boji.

Na svom osobnom Instagram profilu, Adam često ističe brigu o svojim obrvama i često se odlučuje za nošenje kontaktnih leća u različitim bojama. Postojale su spekulacije da je podvrgnut estetskim postupcima, uključujući povećanje usana. I sam Adam, kao i njegova supruga Anđela, ističu se prekrasnim osmijehom i savršeno poravnatim zubima. Nisu se libili pratiti i trendove u šminkanju, posebno naglašavajući mačkaste oči. Skupina žena iz Srbije, često nazivana “srpskim Kardashiankama”, brzo je postala bogatstvo u skladu s ovim estetskim trendom, s očaravajućim cijenama svojih usluga na uređenju obrva koje su predstavili kao dodatak ekskluzivnom šarmu svoje domovine. Njihov jedinstveni oblik obrva stekao je ogromnu popularnost među poznatim ženama, doprinoseći njihovoj brzoj slavi. Točno ovakav uspjeh donio je Adamu nadimak “Boga obrva”.

Adaktar se izražava o estetskoj vrijednosti na izražajan način, naznačivši da njegova supruga više neće rađati zbog svoje nedavno otkrivene fizičke ljepote. Adam je obznanio: “Anđela i ja razmišljali smo o proširenju obitelji, ali odlučila je da više neće rađati. Ona je zadovoljna brojem djece koju imamo. Sada se osjeća izvanredno i ne želimo to ugroziti. Imamo namjeru, kad budemo spremni i kada to budemo mogli priuštiti, pronaći surogat majku izvan zemlje. Moram naglasiti da je to bila Anđelin prijedlog, i ja je u potpunosti podržavam.” Ovaj stav podijelio je i “kralj obrva”.

Preporučujemo