Nekadašnja voditeljka Ines Gavrilović spadala je svojevremeno u najpopularnije u regionu i bila jedna od omiljenih TV lica koje se viđa na malim ekranima. Ona je dugo vremena vodila “Nedeljno popodne”, poslije čega je bila prva voditeljka najgledanijeg muzičkog takmičenja “Zvezda Granda”. Tadašnji učesnici sjećaju se Ines sa simpatijama, čak i dvije decenije kasnije.

Ines Gavrilović postala majka!

– Kako se ne sećam Ines, ona je bila jedno divno stvorenje i to ne kažem zato što sam joj ja bila favorit (smeh). Zaista vam kažem, ona je uvek bila nasmejana, ali ne lažno, za kamere, nego iskreno i od srca – otkrila je jednom prilikom pjvačica Slavica Ćukteraš, a prenosi Glossy.

SJEĆATE LI SE PRVE VODITELJICE ZVEZDA GRANDA: Svi su je obožavali, A EVO ŠTA SE DESILO S NJOM | Novi.ba
Ona je otkrila i da Ines nikad nije imala “žute minute”.

– Nikada, ona se nije na snimanjima ni nervirala, a kamoli da se svađa ili viče na kandidate. Taman posla, zaista je bila divna, verujem da je i danas takva – istakla je Slavica.

Ines se izdvajala elokvencijom, ali i vrlo brzim govorom u kom bi ponekad dolazilo do lapsusa, a time je pobrala samo još više simpatija publike.

 

Ipak, kada je bila na vrhuncu popularnosti, voditeljka je riješila da se povuče s javne scene, a jednom prilikom je istakla da nema želju da mediji pišu o njoj. Kako su svojevremeno pisali domaći portali, Ines se pojavjivala na izložbama pasa, a danas je posvećena majka i porodična žena. Ona ima profil na društvenoj mreži Instagram, gdje uglavnom djeli pejzaže i porodične fotografije, a jednom prilikom je pokazala kako danas izgleda. Kao da je za nju vrijeme stalo!

Preporučujemo