Da je ona narodna izreka „Stara ljubav zaborava nema“ zaista istinita u to smo se imali priliku uvjeriti kako na svojoj koži, tako sigurno i u našoj bližoj okolini. Ovu staru izreku potvrđuju i bivši supružnici Dalila i Dejan Dragojević, koji i uprkos burnom prekidu zbog njene javne preljube na televiziji sa nacionalnom frekvencijom ne prestaju da provociraju i peckaju jedno drugo.


Nakon što je Dalila Dragojević, objavivši video-klip iz svog doma u svom rodnom mjestu, u Šepu, uz snimak prazne fotelje, nasuprot njei uz pjesmu „Ko to meni fali da je tu“, obratila nikom više no bivšem suprugu, on je sada odlučio da joj uzvrati na isti način.

 

Naime, trenutno najpoznatija ljubavnica u našoj zemlji, ali i regionu odlučla je da otputtuje kod svojih prijatelja u Njemačku, a o svemu tome je naravno obavjestila svoje pratioce na društvenoj mreži Instaram gdje je čini se jako popularna. Nije prošlo mnogo vremena od njenog odlaska. njen do jučerašnji suoprug odlučio je da joj pošalje, kako je večina protumačila skrivenu poruku.


„- Šta mislite, je l’ jaka? – upitao je pratioce uz fotografiju rakije „hamburg“ koju je okačio.

Uzevši u obzir da se Dalila nalazi upravo u tom gradu, mnogi njegovi pratioci na društvenoj mreži Instagram su zaključili da je poruka namjenjena upravo njoj. Da su u pravu, dokazao je i sam Dejan, koji je brže bolje uklonio ovu fotograafiju sa storija na svom Instagram profilu.

Podsjećanja radi, Dalila i Dejan su se razveli nakon 5 godina braka, nakon što ga je ona javno prevarila.

Preporučujemo