Mnoge generacije koje pa,te pvu seriju su nekada pratile tada populrnu seriju ” Dinastija” i sa iščekivanjem i zebnjom čekali svaku novu epizodu te serije. Jedna od najljepših žena i glumica iz tog vremena bila je i Linda Evans koja je igrala lik Kristl Karington. Ovoj glumici je serija “Dinastija” donijela neočekivano veliku popularnost i upravo zahvaljujući njoj je osvojila i mnogobrojne nagrade. Linda je postala pop ikona osamdesetih godina prošlog vijeka, skupa sa glumicom Džoan Kolin, a i dan danas mnogi pamte njenu sofisticiranu ljepotu i dobrotu vjerne Kristl.

Linda Evans - IMDb

Ova gluica je osvojila planetu sa svojim nevjerovatnim plavim očima koje su je krasile, a svi su bili oduševljeni kako je glumica lijepo i ne baš naglo starila, ali ipak se sve to promjenilo 2017. godine kada je u javnosti isplivao snimak njenog hapšenjaa.

Linda Evans - Wikipedia
Linda je inače godinama imala problema sa zavisnošću od lijekova protiv bolova. Uhapšena je 2014. godine zbog neprilagođene brzine tokom vožnje, i bila je pod dejstvom opijata. Tada je na zadnjem sjedištu njenog džipa pronađena gomila pilula. Upravo tada je nastao sporni snimak njenog hapšenja, na kojem ona nema ni gram šminke i pod vidnim je uticajem nekih supstanci, ali je vješto skrivan sljedeće tri godine. Ona je godinama patila od neizdrživih bolova u leđima, koji bii toliko jaki da je na momente željela da sebi oduzme život. Pored svih fizičkih bolova, ona je godinama patila i od depresije, a kasnije se zbog terapije i agresivnog liječenja problema sa leđima suočila i sa gubitkom kose, zbog čega je nosila i periku.


Ona je također pretrpila udarce i na emotivnom planu, i iza nje su dva razvoda. Prvi muž Džon Derek ju je ostavio zbog 30 godina mlađe ljubavnice, a razvela se i od drugog supruga Stena Hermana. Imala je i burnu jednogodišnju vezu sa muzičarem Janijem, koji ju je podsticao da se podvrgne estetskim operacijama.

Preporučujemo