Život na kruzeru osim dobre zarade, može da jako često donese i niz izazova i neprijatnih iznenađenja. Bivša radnica otkrila je o čemu je riječ. Luksuzni i ogormni kruzeri su san snova svih onih koji se jednog dana odluče na krstarenje. Često predstavljaju ”mali grad” na vodi. Na njima možete naći sve što vam je potrebno, od teratane, bazena, restorana, barove, pa čak i bioskopa. To su samo neke od stvari koje možete očekivati na kruzeru, a za čiju kartu je uglavnom potrebna pozamašna suma novca.


Ipak, to je ono što svi znamo, a zanimljivo je da postoje i određene prostorije za koje malo ljudi zna, a koje se nalaze u neposrednoj blizini putnika. Australijanka po imenu Loren koja je radila na jednom takvom brodu za krstarenje otkrila je da postoje prostorije koje nikome ne bi pale na pamet da bi mogle tu da se nalaze. U pitanju su mrt*ačnica i zatvor. Ona je na svom TikTok profilu podjelila mnoge tajne života na kruzeru na kojem je nekada radila, a među njima su i je*ive tajne! Kao gostu na jednom takvom kruzeru, bitno vam je da uživate i lijepo se provedete i ne obraćate na neke druge stvari, što je i normalno. Ipak, ova Australijanka odlučila je da podjeli dobro čuvane tajne života na njemu.

zatvor

”Kada sam radila na kruzeru, videla sam kako izvlače telo iz mrtvačnice i bilo mi je baš jezivo”, objasnila je Loren.

Čini se da je ovo bila kap koja je prelila čašu i koja ju je primorala da nakon toga da otkaz i napusti posao na kruzeru. Nastavila je da priča i o ostalim stvarima koje su je iznenadile.Radnici otkrivaju mračnu stranu rada na kruzerima | Express

”Takođe, tamo je postojala i zatvorska ćelija. U njoj su završavali svi oni koji su se neprimereno ponašali i kršili zakon na brodu”, istakla je ona u videu, a potom spomenula još jednu stvar koja joj je bila je*iva.

”Kruzer na kojem sam radila nema 13. palubu, što znači da na otvorenom moru ili okeanu imamo osećaj da sujeverje igra važnu ulogu. Baš je jezivo i čudno”, nastavila je ona.

Preporučujemo