Nada Topčagić je svojim vanvremenskim hitovina i svojim glasom već odavno osvojila rsrca svoje publike širom svijeta. Ona važi za jednu od onih pjevačica koja je već nekoliko decenija unazad prisutna na domaćoj javnoj sceni. Ona se jučer putem svog naloga na društvenim mrežama oprostila od svog velikog i vjernog prijatelja.

Nada Topčagić slomljena zbog gubitka psa, a njena objava rasplakala je mnoge: "Danas je najtužniji dan..."

Naime, pjevačica Nada Topčagić je na svom nalogu na društvenoj mreži Fejsbuk objavila fotografiju svog voljenog psa Badže, koji je nažalost pre*inuo. Nada je svojom emotivnom porukom raspalakala sve soje pratioce, a njene riječi su jasno stavile do znanja koliko je bila vezana za svog kućnog ljubimca koliko joj je značio i bio njen najbolji prijatelj.

NAJTEŽI DAN U ŽIVOTU..." Smrtni slučaj u domu Nade Topčagić - umro je sa 15 godina, srce je slomljeno (FOTO) | Najnovije vesti - Srbija danas

– Danas mi je jedan od najtužnijih dana u životu. Posle 15 godina rastala sam se od svog ljubimca, mog dragog Badže. Moj Baki bio je ljubimac svih koji su ga upoznali, a naročito komšija. Mnogo ćeš mi nedostajati moj Badžice i zauvek ću te čuvati u srcu. Volela te i zauvek će te voleti tvoja Nada Topčagić – napisala je ova pjevačica uz fotografiju kućnog ljubimca.

Ova pjevačica je trenutno u jako teškoj situaciji i u bolu, iz razloga što je u jako kratkom roku izgubila veliki broj prijatelja i svojih kolega sa javne scene. Nakon sm*ti marinka Rokvića, koja je potresla cijeli region i sve one koji us ga voljeli, zadesila je i sm*t njene jako bliske prijateljice Merime Njegomir, pa je sve tako slomilo, a ova tragedija koja ju je trenutno zadesila je samo bila još jedna rana, za koju će trebatu vremena da zacijeli.

Preporučujemo