Voditeljka Jovana Jeremić posljednjih mjeseci se suočava sa ozbiljnom dramom zbog zdravstvenog stanja njene bivše svekrve Zorice. Vojislavova majka a Jovanina bivša svekrva Zorica, sa kojom je bila u fantastičnim odnosima, oboljela je od teške bolesti i nalazi se na klinici u Beogradu, pa voditeljka bivšem mužu pruža neograničenu podršku. Izvor blizak Jeremićevoj otkriva situaciju sa kojom se voditeljka izuzetno emotivno nosi jer je za svekrvu mnogo toga veže.

 

– Jovanine priče nikada nisu prazne. Ona i Voja su, na prvom mestu zbog ćerkice Lee, ostali u sjajnim odnosima, a sada kada je njegova majka bolesna, ona se još više trudi da mu bude oslonac i neophodna podrška – počinje izvor i dodaje:

– Ona je jako tužna zbog stanja u kome se nalazi njena bivša svekrva Zorica, inače intelektualka i nastavnica muzičkog u gimnaziji u Pirotu, koja joj je u građenju karijere bila od najveće pomoći. Jovana i Vojislav su radili, a Leu je čuvala upravo ona. Podržavala je Jovanu u njenim stremljenjima da se ostvari na polju novinarstva i voditeljstva, čuvala je Leu, kuvala, davala savete, pa se čak i snimala za televizijske reportaže iz doma voditeljke. Jovana jako teško podnosi činjenicu da Zorica vodi bitku za život, svakodnevno je sa Vojom na vezi, nudi mu pomoć, ali i razgovara sa njim, podržava ga i hrabri. Ovih dana često pusti suze jer se seti dana kada joj je svekrva pomagala kao da joj je majka. Baš tako je u nekoliko navrata nazivala Zoricu, svojom drugom majkom, jer su se Jovanini roditelji kao podrška u građenju njene karijere uključili mnogo kasnije.Jovana Jeremić, Vojislav Milošević

Izvor navodi da je Vojina majka u bolnici, da je stanje ozbiljno, a da voditeljka ima potrebu da u posjetu odvede i kćerkicu Leu koja stalno pita za baku.

– Jovana ne zna šta da radi. Njena svekrva je hospitalizovana, a Lea svakodnevno pita za baku s kojom je provela godine i koja ju je praktično podigla. Jovana ne zna šta joj je činiti, sa jedne strane povela bi devojčicu u posetu, a sa druge se plaši i da će Lea i njena baka to doživeti previše emotivno i da će se obe potresti što u ovoj situaciji nikako nije dobro. Inače, Jovana tvrdi da je Lea apsolutni sluhista i da je talenat za pesmu i muziku povukla upravo na Vojinu majku. Na sve načine podržava bivšeg supruga, kao najboljeg prijatelja i oca svog deteta, što je do sada nekoliko puta naglašavala u intervjuima, a sada i na delu – završava izvor.


I sama Jovana je potvrdila sve ove informacije, ali nije željela da mnogo komentariše detalje.

Vojislav Milošević, Jovana Jeremić
– Ovo je dosada najbolnija tema u mom životu, ne pričam o tome. Shvatite me, molim vas – kratko je rekla voditeljka, čiji osmijeh pred kamerama ovih dana smijenjuju suze kada nije na svom poslu.

Preporučujemo