Najpoznatija zvijezda na Balkanu, osim po glasu i njenim vokalnim sposobnostima na kojima joj mnogi zavide, također važi i za jednu od najzgodnijih žena na našoj javnoj sceni, a liniju kako je i sama jedne prilike rekla održava zahvaljujući pravilnom i zdravom načinu ishrane. Naime,prije nekoliko godina njeno zdravstveno stanje je bilo ozbiljno narušeno, pa se moglo omisliti da je se mao udebljala. Glavni razlog tome su bili problemi sa hormonima o kojima se nikada nije libila da javno govori.

– Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravsteni problem, meni se moje tijelo vratilo i svi su mi rekli da sam se prepolovila. Imam neki ženski hormonski disbalans, ništa strašno. Tijelo mi je signaliziralo da nešto nije u redu. Kada sam primijetila simptome, odmah sam se obratila ljekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći problem – ispričala je tada Ceca koja je uz savjet ljekara i adekvatnu terapiju povratila svoje zdravlje i liniju.


Uzrok tom disbaansu koji je u mnogo čemu naštetio je i potiskivanje njenih emocija, i na to joj je posebno skrenuo pažnju nedavno preminuli astrolog Dušan Veličković, a kako prenose domaći mediji upozorio ju je i da obrati pažnju na štitnu žlijezdu i bubrege, jer su tu ograni opterečeni strahom od nečega. Njeno zdravstveno stanje je sada mnogo bolje, čak šta više može se reći da ona nikada nije bolje izgledala, a već uveliko sprema i nastupe pa nema straha da bi se problemi mogli ponoviti. Ona nastoji da svaki dan dižže svijest ženama i kad god joj se ukaže prilika savjetuje da svaka žena, barem ponekada obavi preventivne preglede.

Preporučujemo