Nijedan dan kako se čini ne može proći da se ne dotaknemo rubrike crne hronike, kako kod nas tako i u svijetu. U današnjem članku vam donosimo vijest koja je potresla cijelu Srbiju. Naime tragedija, koja se desila jučer u Vršcu, kada je Marko B. na nasi*an način oduzeo život svojoj kćerki, da*ljenjem, a potom se i sam 0bje*io, potresla je kako Srbiju tako i cijeli naš region.

ŠTA JE PRETHODILO UŽASU U VRŠCU: Evo šta je monstruma toliko iznerviralo da je UBIO SVOJE DETE!
Ova nezapamćena prodična tra*edija se desila jučer nešto nakon 14 sati, a policija je uviđaj obavljala sve do 19 sati. Tijelo nesretne djevočice i njenog oca su odnijeta iz stana nesšto iza 19 sati, a na mjestu u*istva i sam0u*istva očevici koji su se zatekli tu su svjedočili jako potresnoj sceni, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Vršac, Vojnički trg
– Majka deteta je sedela na stepenicama i vrištala “pusti me da vidim moje dete”. Ovo je nezapamćena tragedija – izjavili su očevici koji s se zategli na mjestu tra*edije.


Prema prvim informacijama, otac i majka ubijenog deteta su bili u fazi razvoda, a Centar za socijalni rad je, uprkos protivljenju nesretne majke, odredio da otac viđa dijete. Ova nesretna majka je još jučer prijavila policiji da joj je muž poslao poruku, u kojoj je već najavio da će da oduzme život sebi i djetetu. Ona je svog muža prijavila za na*ilje u porodici , i to je bio glavni i ključni razlog zašto je ova nesretna žena željela da se razvede od njega. Nažalost, ovo nije prvi, ali se ipak nadamo da je posljednji slučaj gdje je Centar za socijalni rad kriv za ovako nešto.

Preporučujemo