Alis Adaktar ili Bobana Đokić kako joj je pravo ime glava je porodice “Adaktarovih” što se može vidjeti i u rijalitiju. Alis Adaktar, koja je inače majka čuvenog Adama Adaktara, “Boga obrva”, kako je odlučio da sam sebe nazove, odlučila je da podjeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram najdivniju moguću vijest koju jedna žena može podjeliti, a svi su i dalje u nevjerici. Inače njeno pravo ime je Bobana Đokić, ali je kao i ostatak porodice odlučila da promjeni ime i prezime, iz samo njima znanih razloga.

Ovo su tajne porodice Adaktar: Adamova majka se ne zove Alis, a zbog ovog skandala su pobegli iz kafića - Telegraf.rs
Naime, Adamova majka je objavila da je u drugom stanju, i ako je već baka Adamovoj djeci, ona je naglasila da želi da zadrži dijete bez obzira na sve, kao i to da je ponosna što se u njenim godinama odlučila na takav potez, jer malo ko bi to smio.


– Već duže vreme slušam mnogo ljudi koji me savetuju (iz najbolje namere) šta treba da uradim sa svojim životom, kako bi trebalo da postupim i šta bi oni uradili da su na mom mestu. Ali nisu. Što je za nekoga propast, za nekoga je radost. Da, imam ovoliko godina i da, odlučila sam da zadržim ovu trudnoću koju nisam planirala, ali život je često nepredvidiv. Donela sam odluku za koju osećam da je ispravna, jer ja upravljam svojim životom, ne zanima me tuđe mišljenje, a ko je trebalo da me podrži, podržao me je. Hvala svima koji ste uz mene – napisala je Alis uz fotografije na kojima je istakla stomak, a komentari ispod objave i čestitke, samo se nižu.

U Čačku bila Bobana, sada na Dedinju Alis Adaktar! Adamova majka žena iz sjenke, promijenila lični opis, a ovako je nekad izgledala! | Ekskluziva.ba

Preporučujemo