Beogradskoj policiji je danas oko 10:30 sati prijavljeno na*ilje u porodici na Novom Beogradu, a kako se saznaje, po*ukli su se lider LDP Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena. Policija je odmah po prijavi reagovala o t*či Čedomira Jovanovića i njegove supruge.

"RUSI NAM NAMEŠTAJU" Čedina žena se oglasila posle prijave da ju je muž TUKAO: Jel treba da se skinem gola pa da dokažem! ŠOK
“Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji idem i sam da se prijavim”, rekao je on za domaće medije.

 

Ipak, prije nego je on reagovao i potvrdio sve navode , kućna pomoćnica ove porodice je negirala sve i rekla kako nije došlo ni do kakvog sukoba u ovoj proodici. Njih dvoje nisu zatečeni u stanu. Navodi ce biti provjereni sa svjedokom.

Čedomir Jovanović
Nakon što je Čedomir Jovanović potvrdio da se potukao sa suprugom Jelenom, ona je negirala sve.

– Najbobičnija sr*nja i gluposti mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezerviše rođendan u igraonici. Ovo je neka nameštaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri devojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su sr*nja“, rekla je ona vidno uznemirena i dodala:ČEDA ZA KURIR OTKRIO DETALJE TUČE SA SUPRUGOM: Eto, ja sam nju PRETUKAO! Ma ja sam kriv! Ona je jedna divna supruga i majka!

“Ne želim da živim u ovoj zemlji, ovo nameštaju Rusi, ne znam ko. Ne verujem da su se čuli sa Čedom”, rekla je ona za portal Nova.

Preporučujemo