Nekada jako popularna pjevačica koja je nizala svoje hitove, kako u našoj zemlji tako i na cijelom Balkanu, se na jedno vrijeme povukla iz javnog svijeta i posvetila se mirnom životu koji vodi sa svojom porodicom. Ponekad nastupa, ali ne u tolikoj mjeri kao prije.

Naime, poznata pjevačica Maja Marijana je može se reći jako aktivna na društvenoj mreži Instagram, pa je tako svojom novom objavom na pomenutoj društvenoj mreži izazvala veliku lavinu komentara. Ova pjevačica je objavila novu fotografiju na kojoj je odlučila da pokaže svoje bujno popr*je.

MAJA MARIJANA - koncerti.ba
Komentari su se samo nizali jedan za drugim: “Bože kako si divna”, “Au, kakve g*udi”,”Maja je top zena, zena za sva vremna”.

MAJA MARIJANA: Muškarce više ne primjećujem - Express
Podsjećanja radi, ona je jedne prilike za domaće medije ispričala kako nikada neće moći da zaboravi svadbu na kojoj je pjevala sa nekoliko njenih poznatih kolega, a da niko nije bio tada plaćen.

maja marijana napravila DRASTIČNU PROMENU
– Nikada neću zaboraviti jednu svadbu, pevalo je više poznatih pevača tri dana bez prestanka i na kraju nas niko nije platio. Morali smo da pevamo non-stop, samo kao malo nešto spavanja, pet, šest, možda sedam sati… Bakšiš?! Kakav bakšiš?! To je bilo baš davno, pre 29,30 godina, gomila ružnih stvari se tu izdešavala, honorar nismo ni dobili, tri dana smo pevali za džabe. Mlada i mladoženja su pobegli iz sela, preko neke njive valjda. Svi smo ostali bez honorara, muzičari i pevači, desetoro ili dvanaestoro, pobegli su ljudi – opisala je jednu od najgorih tezgi koje pamti.

Fotografiju o kojoj svi mediji pišu imate priliku da pogledate OVDJE

Preporučujemo