Naš popularni pjevač Aca Lukas je prije nekoliko dana hitno hospitalizovan zbog bolova u predjelu stomaka, ali nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć, on je stao na noge i iste se večeri vratio u svoju kuću na oporavljanje. Kako se on zaista sadaosjeća i da li se sada njegov ogranizam stabilizovao pjevač je otkrio :

ACA LUKAS: Odvikavao sam se od kokaina na istoj klinici kao Maradona! - ESTRADNJACI.ba
– Istina je, ali evo, reći ću ti: Osećam se odlično! Baš ono što svi žele da čuju, reći ću i tebi. Dobro sam, stvarno sam dobro. Došlo je do prevelikog opterećenja organizma i sada mi treba jedan mini-odmor. S druge strane, ljudi kojima nije jasno kako funkcioniše život, to mogu da saznaju već na prvoj strani moje knjige gde kažem da je život teško sr*nje. Ne samo meni nego svima.

 

Uzevši u obzir da je i prije nekoliko mjeseci također završio u bolnici zbog istih problema, on je otkrio da li namjerava da uspori tempo

aca lukas završio u bolnici | Zabava | Showtime

– Usporio sam, ali očigledno ne dovoljno. Trudim se da promenim neke svoje životne navike, ali ću u narednom periodu dodatno posvetiti pažnju svom zdravlju da više ne bih dolazio u ovakve situacije – kaže on i dodaje:

– Nisam preterivao s alkoholom, u pitanju su bile male količine, koje uglavnom popijem uveče kada radim, ali ništa epohalno. Dobro sam zaista, ako neko pita, daleko sam od ciroze jetre (smeh). No, očigledno je da moram da promenim neke životne navike, a tu je, naravno, i redukcija ishrane. Neću sigurno ići u krajnost da jedem biljke i travke, ali ću povesti računa.

– Svaki normalan čovek se zabrine, ali neću od toga da pravim dramu.

Aca Lukas najavio koncert u Sarajevu | Radio M

S obzirom na ot da će koncert u Areni održati na dan svog rođendana, on je otkrio da mu je to bila i rođendanska želja.

– Spreman sam ako treba i sutra da održim koncert, to nije nikakav problem. Ako me pitaš za želje, nemam ih. Šta da ti kažem: želim čokoladu (smeh). Šalu na stranu, samo da sam zdrav i srećan, ali to sebi poželim i za svaku Novu godinu – rekao je Lukas za domaće medije.

Preporučujemo