Naša pjevačica Zlata Petrović se javno pohvalila kako je smršala šest kilograma. Name, folkerka Zlata je oduševljena autofagijom. Autofagija je djeta gdje u roku od osam sati dnevno osoba smije da jede, dok narednih šesnaest ne smije nipta da okusi.


– Otkad sam na autofagiji, smršala sam šest kila. Uspela sam da skinem višak oko ruku koji mi je smetao. Izgubila sam i mnogo masti u predelu stomaka i struka, što je nama ženama najveći problem. Koža mi je mnogo čistija, ma ceo organizam se očistio – priča Zlata za Hit i objašnjava kakav joj je jelovnik:Zlata Petrović – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

– Ujutru u deset doručkujem banane, urme, jabuke, čak i cveklu u kombinaciji sa orašastim plodovima ili čija i lanenim semenom. Za ručak jedem pasulj, grašak, boraniju, ma sva kuvana jela, ali ih spremam bez zaprške. To isto i večeram. Hleb svakako godinama ne jedem, a gazirana pića ne volim. Sa jelom završim do 18 časova i posle toga uopšte ne budem gladna do sutra u deset ujutru.

Zlata je priznala da joj ipak u početku nije bilo lako.

– Prvih 15 dana mi je bilo teško, htela sam zidove da pojedem! Dešavalo mi se da prekršim autofagiju, pojedem nešto nezdravo ili uveče kada izađem popijem alkohol, ali sutradan samo nastavim po starom. Ako vidim da sam preterala i nabacila koje kilo, kažem sebi: “E gospođo, sada ćeš da vodiš računa o ishrani!”

Njeno objašnjenje za nabačene kilograme je pan*emija ko*on vi*usa i policijski sat.

JOŠ JEDAN BLUDNI SIN ESTRADE Ovo je problematični naslednik Zlate Petrović kojeg se porodica odrekla
– Najviše sam se ugojila tokom korone. Od dosade sam uveče jela svakakve gluposti, čips, slatkiše… Međutim, dobra stvar je što sam tada svuda išla peške i imala sam barem neku fizičku aktivnost, jer ne volim da treniram. Kod kuće imam traku za trčanje i samo mi skuplja prašinu, a dok je nisam kupila, mislila sam da mi je neophodna. Možda se jednog dana ipak aktiviram.

Preporučujemo