Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i proslavljenog tenisera Bobe Živojinovića, kako se čini jako je zabrinut za zdravstveno stanje svog oca, nekadašnjeg legendarnog tenisera. Razlog tome je Bobina prekomjerna težina koja u skladu sa činjenicom da bivši teniser, jako puno radi na širenju proodične imperije možeda prouzrokuje opasne probleme po njegovo zdravlje pišu domaći mediji. Njihov najmlađi sin Viktor je svojevremeno vodio bitku protiv viška kilograma, pa je zato prema pisanju medija jako zabrinut za zdravlje svog oca.


– Viktor je genetiku povukao na oca, lako mu se lepe kilogrami, ali je zahvaljujući čvrstoj volji uspeo da se utegne i sada savršeno izgleda. Zdravo se hrani, alkohol u izlascima je sveo na minimum, a i redovno trenira. On često začikava tatu zbog velikog stomaka i govori mu da mora da smrša. Kaže mu da će sebi uništiti zdravlje, da mora da povede računa ukoliko želi da dugo živi, ali i da mora da misli na članove svoje porodice. Boba, s druge strane, ne haje preterano – navodi za medije prijatelj porodice Živojinović i dodaje da sin Bobe Živojinovića takođe brine što Boba upozorenja ne shvata ozbiljno.

– Kada se povede priča o dijeti, o tome šta doktori kažu za gojaznost, o riziku koji nosi salo oko struka, Boba se smeje a nekad se i iznervira pa im odbrusi ili promeni temu. Brena se besprekorno hrani, ali jelovnik ne može da prilagodi Bobi jer je on veliki gurman, a izuzetno dobar kuvar, pa očas posla spremi obrok koji mu se jede. Tu mu ni neki profesionalni kuvari nisu ravni. Čovek je virtuoz u kuhinji i svi njihovi prijatelji jedva čekaju da ih pozove na večeru. A koliko voli da sprema, toliko uživa i da jede – objašnjava porodični prijatelj.Boba Živojinović – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Preporučujemo