Poznati bosanski pjevalč Al Dino je nedavno ostaio bez teksta cijelu javnost kada je iznio detalje iz svog privatnog života. Njegova najprepoznatljivija pjesma i ona koja je najbolje prošla kod pblike je “Kopriva”, a ovaj povučeni i nenametljivi pjevač je imao jako čudnu i nevjerovatnu životnu priču. On je prije nekoliko godina objelodanio da se razvodi zbog fizičkog i psihičkog nasilja koje je dugo trpio od svoje supruge Arduane Pribinje Kurić.

Gdje je danas i kako izgleda Al Dino
– Te večeri sam normalno doveo sinove Arduani. Naš inače loš odnos dodatno je eskalirao zato što Harun nije želio da ide kod majke. Poslije toga uslijedio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao u fizički o*račun. Arduana me je čupala za kosu i uda*ala, doslovno mogu da upotrijebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: “Ubi*a me je kao vola u kupusu” – iskren je bio pjevač koji je otkrio i da mu je najteže palo jer su njihovi sinovi prisustvovali tom prizoru.Dugo ga nigdje nema... Gdje je i šta radi Al'Dino: Odustajem, u mojoj  porodici djevojčica je nemoguća misija! | DEPO Portal

Nakon dvije godine suđenja, došao je na red i razvod, a sud je djecu dodjelio njegovoj supruzi, dok ovaj pjevač plaća alimentaciju.

AL DINO O HAYATOVIH 30 GODINA: OPSTALI STE I KROZ TEŠKE TRENUTKE, ŠTO  POTVRĐUJE VAŠ KVALITET | Hayat.ba
– Nisam odgojen da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi, ne zbog mene, već radi naše dece. Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj. Nisam želeo da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene, samo zbog načina na koji sam vaspitan i zbog naše dece – rekao je tada za medije.

Preporučujemo