Naša popularna pjevačica narodne muzike, pored jako uspješne i zavidne karijere se može pohvaliti i mnogobrojno proodico, a njenečetvoro djece najveće subogatstvo. Zorica Brunclik uživa u dugogodišnjoj ljubavi sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a ono što je javnosti manje poznato je da je ona prije ovog harmonikaša bila u braku sa jop jednim muzičarem. Naime, bivši mužžž naše pjevačice je kolega njenom sadašnjem suprugu, a riječ je o Ljubi Kešelju, takođe harmonikašu.

Zorica Brunclik i Ljubo Keselj - Sto, Dragane, odnese kapiju - Uzivo 1980 -  video Dailymotion
Zorica Brunclik je bila 70.tih godina prošlog vijeka u bračnoj zajednici sa Ljubom i sa njm je dobila kćerku Miljanu, ipa ovi bivši supružnici , su kako se pisalo, nakon razvodaostali u dobrim odnsoima. Ona je Kešelja navodno svojevremeno prozvala da je nemaran otac, i da je zapostavio njihovu kćerku, dok joj on u intervjuima nije ostajao dužan.


– Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?! – izjavio je prije nekoliko godina poznati harmonikaš koji se na tome nije zaustavio već je slavnu pjevačicu nazivao svakakvim imenima ne tajeći da su bivši supružnici u veoma lošim odnosima.

Kešelj je široj javnosti najpoznatiji po učešću u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” gde se pojavljivao u ulozi tajanstvenog člana žirija, a imajući u vidu da je fotografija bivših supružnika veoma malo, jedna od rijetkih svjedoči o njihovom odnosu kao i o potpuno drugačijem Zoričinom izgledu.

Prepoznatljiva po svojoj pink boji kose koja je godinama njen zaštitni znak, Zorica je tada bila atraktivna crnka, a na njen izgled mnogi pripadnici muške populacije nisu mogli ostati imuni.

Preporučujemo