U medijima je sinoć odjekula vijest o navodnoj likvida*iji Zicera. Naime, ovo nije prvi put. Na njega je već jednom okušan ate*tat u Kijevu 2020. godine , ali je preživio. Iako nema zvanične potvrde bilo od policije Paname,na sinošnje spekulacije, za koju se navodi da je u njoj ovaj Kotoranin u*ijen, niti od Crne Gore, čiji je Zvicer državljanin, izvori bliski srpskim istražnim organima navode da je najtraženiji kriminalac Balkana zaista u*ijen.


U prilog tome govore i objave na društvenim mrežama Balše Đ., kuma nedavno u*ijenog vođe “škaljarskog klana” Jovana Vukotića , koji je petak označio kao “divan dan koji slave” uz komentar: “Šta su ti profesionalne ubice, i kuću mu znaju”. Dok su sa svih strana stizale nepotvrđene vijesti da je Zvicer u*ijen u Panami, njegova kćerka se oglasila na društvenoj mreži Instagram. Ona je objavila video u kojem vozi automobil uz glasnu muziku. Ostaje veliko pitanje šta je tom porukom željela da poruči i da li to znači da samo još nije obavještena o očevoj smr*i.


Crnogorski bezbjednosni izvori navode da imaju informacije o dva ubi*tva u Panami, ali da se vrše dodatne provjere jer se prvobitni opisi ne poklapaju sa opisom Zvicera. Prema nezvaničnim saznanjima, Zvicer je likvi*iran u vili u Panami. Sa njim je u momentu ubi*tva bio i njegov bliski saradnik, koga pojedini novinari iz Paname označavaju samo inicijalima B. M., bez podataka o tome čiji je državljanin . Određene informacije medija govore i da je vijest o smr*i Zvicera u Srbiju stigla iz Dubaija, kao i da je i on bio u Istanbulu u momentu kada je prije tri nedelje ubi*en njegov ljuti rival iz suparničkog “škaljarskog klana” Jovan Vukotić .

Zvicer je navodno iz Turske otišao prije hapšenja grupe osumnjičene za likvidaciju Vukotića, a do Paname je stigao preko Irana.

Preporučujemo