Pamela Anderson definitivno važi za jednu od omiljenih plavuša koje se nalaze u Holivudu. Ona je postala poznata nakon što je izabrana za naslovnu stranu Plejb*j magazina u februaru davne 1989. godine. Nakon toga, ova zanosna plavuša se očela pojavljivati na naslovnici ovog magazina, i to je bio razlog da ona obori rekord časopisa kao najprisutnija zvijezda na početnoj strani.

Ona je široj javnosti postala poznata već 1991. godine, budući da je kao Lisa glumila u prve dvije sezone nagrađivane serije ABC televizijske kuće, po imenu “Home Improvement”. Svjetsku slavu je stekla i doživjela kao Si Džej Parker popularnoj seriji “Čuvari plaže”, nakon čega je ostala zapamćena kao se*s simbol, a prošla je i kroz pa*ao. Ova glumica je prije nekoliko godina odlučila da otkrije javnosti da je u djetinjstvu bila zlost*ljana. Ona je objasnila kako ju je njena dadilja se*sualno zlostavlala od njene šeste, pa sve do desete godine, a na šok svih, njen pa*ao nije tu završio. Ona je također izjavila kako ju je sa 12 godina sul*vao uškarac od 25, pa dodaje da je taj ciklus nastavljen kada je imala 14 godina, kada ju je siloa*o dečko sa 6 drugara .

– Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo da me si*uje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje – rekla je glumica.

FOTO] Kakav frajer: Pamela Anderson zablistala u izlasku s najdražim muškarcem - tportal
U intervjuu za “US Weekly” Pamela je priznala da joj je upravo to fotografisanje za “Pla*boy” spasilo život nakon što je preživjela se*sualno zlostavljanje dadilje, nakon koga su joj iskustva sa muškarcima bila jako neprijatna.

Pamela Anderson – Wikipedia

Pohađala je Highland Secondary školu u Komoksu, u Britanskoj Kolumbiji. Za vrijeme srednje škole, bavila se odbojkom. Diplomirala je 1985. a 3 godine kasnije preselila se u Vankuver, gdje je počela da radi kao instruktorka fitnesa.

Preporučujemo