Na jednom od mnogobrojnih sajtova koji objavljuju ispovijesti, jedna žena je odlučila da sa korinicima podjeli svoju tužnu šriču, kojom j emnogima natjerala suze na oči. Naime, samo dan prije njenog vjenčanja, djevojka koja je trebalada bude kuma je priznala da je spavala sa njenim vjerenikom.Dvije nedjelje prije vjenčanja priznao mi je da me je prevario" | Novi.ba

– Pre 10 godina je trebalo da se udam. Zaljubljena do ušiju. Moja tadašnja drugarica je trebalo da mi bude kuma, dan pred svadbu mi kaže da ne može da izdrži i da mora da mi prizna da je spavala sa mojim verenikom i da ga voli. Ostatak tog meseca mi je u magli, sećam se samo vrištanja, plakanja i toga da sam završila u hitnoj. Njih dvoje su nakon par godina od toga završili u braku. Pozlilo mi je kada sam čula da ju je oženio. Evo, srećni su i imaju dvoje dece, a ja sam i dalje nesrećna i ne ide mi ništa u životu. Gde je ta čuvena karma o kojoj često slušam – pitala je ova djevojka, a onda dobila i odgovore:

PRIČA: Gdje je laž, tu je i prevara | Novi.ba
– Pa za početak: ona živi sa prevarantom (početak njene veze sa njim je bio loš, jer ga je delila svesno sa drugom ženom, bljak), a tebe tek čeka tvoja sudbina (u vidu normalnog, poštenog i zrelog muškarca).

– Koliko zapravo moraš da budeš odvratna osoba, da tako nešto uradiš svojoj drugarici. Trebalo je da ti bude kuma, a ona spavala sa njim. Žao mi te je, duša me je zabolela dok sam ovo čitala. Ajde manje više zbog njih, ali ti nisi našla sreću i zbog toga mi je mnogo žao. Nisam mislila da nešto može ovako da me potrese kao ovo što sam pročitala.Par, Veza, Prijateljstvo, Romantika, Ljubav

– Nećeš ti biti istinski srećna ako njima nesreća pokuca na vrata. Da izgube sve, da se razvedu, ne daj bože da neko strada, tebi to neće doneti apsolutno ništa, pa ni srećan i lep život. Moraš da se izboriš za sebe, a njih da ostaviš u prošlosti. Potraži stručnu pomoć, jer čekati karmu ili pravdu ne vredi.

Preporučujemo