Danas je jedna od najuspješnijih, najpopularnijih i najatraktivnijih pjevačica, možete li s ove fotografije pogoditi o kome se radi? Što mislite tko je na ovoj fotografiji?

Nije teško pogoditi, zar ne? Naravno, ova djevojčica prekrasnog osmijeha i umiljatog lica je Emina Jahović, danas vrlo cijenjena i popularna pjevačica. Dugi niz godina nastupala je na našim pozornicama i snimila mnoge hit pjesme. Osim toga, Emina je počela pisati i svoje pjesme. Ona je divna osoba, slažete li se sa mnom?

Kao i većina poznatih, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a posebno na Instagramu, gdje je objavila ovu fotografiju iz djetinjstva, a obožavatelji su oduševljeni njezinom slatkoćom rekli da se nije puno promijenila.

Ovu fotografiju Emmi je poklonila njena majka kada je došla u rodni grad. Za Emmu su male stvari bile sretne i odmah ju je podijelila sa svojim obožavateljima. Recenzije su pozitivne.

Inače, poznate osobe koriste Instagram za objavljivanje slika provokativnog sadržaja, možda bi trebali objavljivati ​​više takvih slika, one također mogu privući pozornost, shvaćate?

BONUS: 

Dotiču li se ove linije vaših ruku? Ovo je sadržaj o vama koji će vas oduševiti

Iako nije bio univerzalno prihvaćen, privlačnost i fascinacija te prakse nije se smanjila i nastavlja oduševljavati i zabavljati one koji traže uvid u buduća nastojanja. Počnite spajanjem ruku, a zatim rotirajte dlanove kako biste provjerili emocionalne linije na gornjem dijelu dlanova.

Ako je položaj lijeve linije srca iznad desne linije srca:

Očito je da ste ispunjeni osjećajima suosjećanja i odanosti. Vaša izvanredna karizma usklađena je s vašom sposobnošću stvaranja dragocjenih trenutaka sa svojim voljenima. Nažalost, čini se da su vaše romantične težnje prepune nemira. Vaše tajanstveno ponašanje i sklonost nevinosti čine vas podložnim određenim zamkama. Važno je biti oprezan pri prepoznavanju lažnih partnera.

Linija koju stvara desna ruka je iznad linije koju stvara lijeva ruka:

Očito je da su vaša inteligencija i sposobnost logičkog zaključivanja očigledni. Vaša divljenja vrijedna upornost u traženju savršenih ljudi, čak i ako to znači da ćete ih otkriti kasnije u životu, je za svaku pohvalu. Čini se da možda imate kruti mentalitet i teško prihvaćate različitost. Vaša potraga za ispunjenjem je nedostižna kada tražite nekoga tko točno ispunjava vaše standarde. Važno je shvatiti da je savršenstvo nemoguće i proširiti svoju potragu.

Linije ruku su savršeno poravnate:

Upečatljiv aspekt vaše osobnosti je vaša neograničena sposobnost pružanja ljubavi i podrške onima koje volite. Vaš urođeni dar da stalno budete prisutni u njihovim životima pokazuje da imate nježno srce bez imalo arogancije ili zlobe.

Ponekad vas vaša nevinost može odvesti na krivi put, uzrokujući znatnu bol i patnju. Unatoč dubokoj želji za ljubavlju, postajete skeptični i razočarani, dovodite u pitanje njezinu autentičnost. Vaša osjetljivost stvara strah od buduće boli, zbog čega ste oprezni i skeptični u pristupu potencijalnim partnerima.

Preporučujemo