Poznata pjevačica Dara Bubamara nikada nije željela da krije da otkad je kročila na srpsku javnu scenu odlučila da odradi nekoliko estetskih operacija. Osim što je neumorna kada je u pitanju korištenje fotošopa na društvenim mrežama, Dara je još zategla i lice, sredila nos, i naravno najviše što je primjetno, uradila sili*one. U javnost je isplivao navodni spisak operacija koje je pjevačica imala na sebi do sada, ali i to koliko je sve to koštalo. Dara je sili*one stavila u grudo prvi put prije nešto više od 10 godina, i kako se nikada nije libila pričati o tome, priznala je da ih je mijenjala nekoliko puta do sada. Ona je sad ponosna vlasnica “sedmica” , a te intervencije su je koštale oko 15 000 eura.

– Često menjam silikone, pre svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, dosta je više lažnog morala – govorila je Dara za domaće medije.

SATIMA BUDE NA GROBLJU: Dara Bubamara u depresiji nakon očeve smrti - Express

 

Također, za novi osmijeh je dala 18 000 eura,a pisalo se da jeona nove zube radila u Cirihu, a za tu kliniku se odlučila jer su imali najsavremenije metode. Prema njenom ličnom priznanju, dopunjavala je i sune nekoliko puta. Cijena kubika filera za usne je oko 150 eura, stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 eura. Najnovije fotografije ove folkerke svjedoče da se podmlađivala, pa se pored operacije nosa, može uvidjeti da je ubrizgavala botoks u lice, i filere u jagodice. Ove “sitne” kozmetičke intervencije koštaju oko 300 eura u beogradskim klinikama, a moraju se ponavljati na šest mjeseci kako bi lice izgledalo njegovano. Dara je navodno u Turskoj, kako su pisali mediji, smanjila nos, a taj zahtjev u Turskoj košta između 4.000 i 7.000. evra.

Dara Bubamara u nikad izazovnijem izdanju: Pokazala crne tange

Preporučujemo