Mirjana Antonović se nedavno vratila u Beograd zbog sudskog postupka protiv Miroslava Ilića, koji traje već dugi niz godina. Naime, iako je prvotni sudski postupak presudio u korist Antonovićeve, utvrdivši da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, Ilić je uložio žalbu. Kao rezultat toga, Apelacijski sud je poništio prethodnu presudu i naredio ponovno suđenje. Ova pravna saga privukla je veliku pažnju javnosti zbog involviranosti poznatog pjevača, Miroslava Ilića.

U međuvremenu, Devin je postao otac ljupke kćeri po imenu Eva. No, tokom sudskog procesa, Miroslav Ilić je izrazio frustraciju podizanjem ruku u zrak i obećao da neće otkriti identitet Evinoj djeda. Cijela situacija izaziva odbojnost i nejasnoću. Očigledno je da Miroslavu Iliću odgovara ovakav javni medijski eksponat, jer inače bi se sve ovo već davno završilo. Cijela situacija je teško objašnjiva i kompleksna.

Devin je, s obzirom na sve što se dešava, donio odluku da se više ne bori za priznavanje očinstva od strane Miroslava Ilića. On ističe zahvalnost prema svojoj hrabroj i nesebičnoj majci, koja ga je uvijek podržavala. Međutim, Devin također naglašava da ovakvo nepravedno zakonodavstvo i sudski postupci ostavljaju mnoge majke i djecu izloženima patnji. Devin je spoznao da njegov otac nije osoba kakvom ga je zamišljao, što je za njega bilo izazovno i obeshrabrujuće.

Mirjana i dalje uporno nastavlja svoju borbu protiv nepravde koju je doživjela, unatoč velikim preprekama. Njena borba ne obuhvaća samo nju i njenog sina, već i sve žene koje prolaze kroz slične teškoće. Miroslav Ilić je nedavno izjavio da Devin ima samo jednog oca, no da to nije on. U razgovoru s Mirjanom, jasno je stavio do znanja da Devin ima samo jednog biološkog oca, koji ga je zakonski priznao i upisan je u službenim dokumentima. No, ako Mirjana želi promijeniti ovu situaciju i zamijeniti ga Miroslavom kao očinskom figurom, morat će slijediti odgovarajuće pravne procedure kako bi poništila očinska prava drugog gospodina.

Preporučujemo