Za sve nas vrlo zanimljiva priča koja se dogodila u Srbiji, a svi koji su pročitali ispovijest ove djevojke iz Vračara, u nastavku današnjeg teksta nisu mogli doći sebi od šoka. Naime, na današnjim društvenim mrežama možete vidjeti svakakve ispovijesti koje je sigurno teško pronaći u filmovima, a kad čujemo da se to nekome stvarno dogodilo, ne možemo vjerovati. Predstavljajući se, jer nije željela da se otkrije njen identitet, rekla je da se sve dogodilo u Vračaru, nedaleko od Hrama Svetog Save:

 

“Ljudi, šta se ovo dešava? Kakva je ovo nekultura zavladala? Ulazim u pekaru preko puta Hrama, i čim sam ušla čujem neke uzdahe, dahću, kao da je u pitanju neki po rno film. I pomislim u sebi: Bože ko pušta bezzobrazne filmove u sred bela dana u pekari.”Tada je i čovek ispred nje se malo pocrveneo i rekao, pa moraju i oni nešto da rade.

 

“Ja sam stajala onako u šoku od cele situacije i razmišljam da li su mi gadniji ti unutra, verovatno pekar i pekarka koji to rade, sve mi je prošlo kroz glavu – da li peru ruke posle toga, pa mi jedemo te buhtle,mbože sačuvaj. Ne znam šta više da kažem osim da mi se povraćalo u trenutku i da me ne bi čudilo ubuduće da vidim par koji to radi na ulici”, zaključila je ova mlada devojka. 

Preporučujemo