Dijana Rokvić poznatija kao Didi Džej gostovala je prije dvije godine u jednoj emisiji. O toj emisiji se i danas ne smiruju priče. Posebnu pažnju gledalaca koji sugledali tu emisiju privukao je momenat kada je voditeljica emisije ovoj pjevačici priredila iznenađenje. Naime, ona je studio dovela pjevačicinu dadilju sa njenom kćerkom Dajanom, koja je tada bila beba od šest mjeseci.

Dijana Janković, Didi Džej
– Jao, da li je moguće da ste je doveli, ne mogu da verujem, jao bebo, pa ona je budna, jao bože ne mogu da verujem, pa ona je budna je l to specijalno zbog emisije – rekla je Didi.

Voditeljica je tada istakla da je djevojčica preslatka.

Didi Džej, Dijana Janković

– Da, to je mala zvezdica, da vidimo kakva si mama – istakla je.

Dijana je bila oduševljena kako je dadilja obukla njenu ćerku:

– Nisam znala da će je ovako srediti, dobro, kad spava obuče neku pidžamu, ali ja se uvek trudim da bude onako stilizovana – rekla je.

Ljiljana je konstatovala da beba više liči na oca Danijela Rokvića.

– Mnogi kažu da će ona biti velika zvezda, ali ko zna, već sad voli da se slika. Liči na tatu. On je molio Boga da liči na mene, ali sam srećna što liči na njega. Ovo je prvi studio u koji je ušla. Ovo je istorijski momenat – smatra pjevačica.

 

Voditeljica je upitala kakva je kao majka i da čli kupa svoju bebu s obzirom da je Dijana imala vještačke nokte.

Svadba, Venčanje, Dijana Janković, Daniel Rokvić

– Vidi se da vodim računa. Moja beba je obučena kao ja. Kupam je stalno, negovana je, svako veče je kupam. Koristim formulu, ne dojim je. Odlučila sam da će beba koristiti formulu ali iz inostranstva. U Beču kupujem to. Moram da kažem da sam suprugu za rođendan kupila gitaru i on joj je svirao tokom cele moje trudnoće i sada kad joj svira ona je oduševljena – rekla je Didi.

Preporučujemo