Naša ojevačica Ljupka Stević odlučila je da nakon dvije godine progovori o ska*dalu, o kojem je tada brujala cijela nacija, a u pitanju je urnisanje automobila svog tadašnjeg partnera od kojeg je dočekala prevaru. Ona je sada otkrila i svoj trenutni emotivni status, ali i to kakva je bila oduvijek kada je ljubav u pitanju. On je u jednoj emisiji govorila o svom ljubavnom statusu, emocijama pa je otkrila i svoje planove kadda je njena budućnost u pitanju.

Ljupka Stević
– Ne postoji ni bivši ni sadašnji, ali se nadam budućem. Ali, imala sam buran vikend, 20 sati nespavanja, nekoliko vožnje, a evo sada sam ovde. Nemam ni vremena ni za ljubav iskreno. Nemam vremena ni da izlazim a ni da se krećem. Svi ti moji udvarači jedino mogu negde usput da me sretnu. Neka veza mi nije ni fokus a ni predmet interesovanja, jer u ovom trenutku ne bih mogla ni da se posvetim nekome onako kako treba.

Ono jedno pitanje u muško-ženskim odnosima je da li bivša ljubav može postati i buduća, a pjevačica je dala svoj sud na ovu temu i priznala da je ona izuzetak kada je ova dilema u pitanju.

Ljupka Stević, Dragiša Simić

– Mislim da ne, bar iz nekog mog iskustva. Nikada se nisam vraćala na staro, sve što je bivše kod mene ostaje u prošlosti. Ako je ljubav velika ili ako postoji, možda jeste moguće, ali ja sam malo drugačija. Kod mene su bivši zabetonirani.

Ona je također otkrila i da li se ikada nakon nemilih scena sa bivšim partnerom Simićem čula i vidjela i da li postoji mogućnost za potencijalnim pomirenjem.

– To je apsolutno završena priča, to je bilo pre oko dve godine, bilo je davno. Zaista, bivšima želim sve najbolje, ali to je zauvek završeno.

Ljupka Stević

Ona je još otkrila i da li se ikada viđala sa bivšim djevojkama svog partnera, nebitno da li javno ili tajno.

– Nikada to nisam uradila zaista, nisam imala takva iskustva. Više sam ja bila ta koja sama zove neke bivše pa objašnjava kako stoje stvari. Oduvek sam ja bila tako oštra u svojim vezama.

Preporučujemo