Poznata hrvatska voditejica i pjevačic Ida Presrer već cijelu deceniju uživa u svom skladnom braku i ljubavi sa svojim suprugom Ivanom Peševskim sa kojim je u ovom braku dobila voje djece. Ona svoje idilične trenutke sa svojim najnmilijim jako često djeli na svojim društvenim mrežama, pa tako ova zgodna plavuša ne krije da se već godinama unazad bori i suočava sa zlim komentarima, u kojima joj izemđu ostalog pišu i da “ne može sama da zaradi novac”.

Gloria - Ida Prester otkrila kako je upoznala svog Vanija: 'Nije me zapamtio, možda je tako ulijetao svakoj drugoj...'
Jako često se nađe neko da istakne kako se ova olavuša samo “bogato udala”, zbog čega je ona odlučila da konačno reaguje. Ida je jdnom priliko bez dlake a jeziku odgovoorila na etiketu “sponzoruše” koju je redovno lijepe i istakla da su onai njen suprug sve zajedno stvorili. U ddvom oglašavanju ona je istaklada je njen muž kada su se tek upoznali imao samo mačku i starog karavana.

Ida Prester
“Žene i etikete. Kad sam se udala za svog Vanija, internet se užario od komentara. Uvrede i potcenjivanje sa svih strana. Bila sam u čudu. Koliko daleko od istine. Vani je tada od imovine imao mačku Pigo, prestari karavan i mene da verujem u njega i njegove sulude ideje. Sve što danas imamo stekli smo ogromnim trudom zajedno”, rekla je tad plavokosa Hrvatica.Ida Prester otkrila kako se sudbina poigrala s njezinim ljubavnim životom - tportal

“Danas valjda svi vide da se u Vanija ne zaljubljuješ zbog para, nego zato što je jedini takav za mene na svetu. Ali komentari su još isti, ispod svakog članka o meni, do kraja života. Sve što radim finansira mi bogati muž, jer žena ne zna sama zaraditi ništa”, istakla je.

Preporučujemo