Naša pjevačica INdira Indi Aradinović je donijela odluku da se tajno uda za biznismena iz Danske, a svi mediji su otome saznali, tek kada je objavila sve na svom Instagram profilu, pa je sada odlulia da javno progovori o svim detaljima svog intimnog vjenčanja koje je sve ostavilo u čudu. Ona jwsada odlučila da otkrije kako se osjeća nakon ovog svog posebnog dana koji se desio daleko od očiiju javnosti.

POZNATOJ PJEVAČICI SE BORE ZA ŽIVOT, A EVO ŠTA KAŽE NJENA SESTRA | Hayat.ba
– Ne osećam se kao mlada, nevesta, jer sam ja žena u zrelim godinama. Za mene brak nije isti kao u onom periodu kada sam imala 20 godina. Udala sam se za čoveka koga volim, a da li će biti onaj pravi – vreme će pokazati. Nisam bila u venčanici, bila sam u haljini koja je svečana, za ručak povodom venčanja – ističe pjevačica.

Za razliku od svih poznatih ličnoti i njenih kolega sa estrade, pjevačica je odlučila da sakrije sve detalje veze, ali i vjenčanja, pa je sada otkrila zašto je to tako željela.

– Nisam jedva čekala već mi se desilo. Nisam neko ko je sebe video kao ženu i majku, ja sam umetnica, već mi se dogodilo. Ne kačim detalje jer je to nešto intimno i moje. Bilo je čudno, lepo, uzbuđeno, bilo je tu raznih emocija. Taj dan su se naše porodice i upoznale, mislim da je to jako lepo. Zanimljivo je i drugačije, dosta je bilo spontanosti. Ništa se nije radilo za druge, sve je bilo intimno i lepo – kaže Indi.

Ona je priznala i da li je papir nešto promjenio i kako se sada osjeća, s obzirom da je udata.


– Meni to ne menja ništa, papir ili bez papira, isto je. Možda nas drugi drugačije gledaju, a što se nas tiče, samo je jače i veće. Shvatila sam da sreća voli tišinu. Meni je svadba staromodan čin, a i da se razumemo to je velika obaveza. Ja sam sebično ušla u svoj brak – govori ona.

Preporučujemo