Brak Viki Miljković i njenog supruga Dragana Taškovića Tašketa dugo opstaje i do sad je dodolio svim izazovima, ali ipak od mnogih prepreka koje su ih u prošlosti sačekale i to još na samom početku njihove veze, bilo je i rizika da neka od njih bude ko*na za njihovu ljubav. Ipak, poznata pjevačica je uspjela da čvrsto izgradi svoju ljubavnu luku sa svojim mužem i njihovim sinom Andrejom, ali je ejdne prilike ipak priznala da je zamalo moglo da bude drugačije.

Viki Miljković
Naime, brak ovog para na samom početku nije bio blagonaklono posmatran od nekih njenig i Tašketovih najbližih ljudi u njihovim životima. Kako je sama pjevačica jeden prilike istakla , upravo su roditelji, kako njeni , tako i roditelji njenog supruga bili protiv toga da se njihova jubav kruniše brakom.

– Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim, roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao dvadeset i dve a ja nepunih devetnaest, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica – otkrila je folk pjevačica.

Ipak, njihov brak se do sada pokazao kao jedan od najstabilnijih na našoj javnoj sceni.

VIKI MILJKOVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O PROBLEMIMA U BRAKU: Opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi - Express
– Uglavnom se svađamo zbog nekog trećeg. Budući da su po mom mišljenju svi dobri, često se nađem u ulozi branioca, a Dragan tužioca i onda se tako prepiremo. Ali to ne traje više od pet minuta jer ni on ni ja ne možemo da podnesemo da smo dugo ljuti. Nikada još na spavanje nismo otišli posvađani i gledamo što pre da se pomirimo. Najčešće ja prva popustim mada nema pravila. Davno smo shvatili da igramo u istom timu i da u ljubavi nema ponosa – rekla je pjevačica.

Preporučujemo