Andrija je jedan od najomiljenijih glumaca u cijeloj regiji, a njegova popularnost ne jenjava. U vremenu kada je brak između Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić službeno potvrđen, te informacije bile su poznate samo članovima uže obitelji ovog para i odabranom krugu njihovih suradnika, posebice kumovima. Prije nego što su dočekali rođenje svog sina Relje, komičar i njegova partnerica su odlučili se vjenčati i pred Bogom i pred matičarem. Tako su postupili kako bi osigurali da njihovo dijete nosi očevo prezime i raste u okruženju sličnom ostaloj djeci njihove generacije.

Unatoč tome što nisu bili skloni formalnostima prije postizanja roditeljstva, dolazak njihovog prvog djeteta potaknuo ih je na neke male promjene u njihovim svakodnevnim navikama. Međutim, suština njihove veze ostala je nepromijenjena. Ovaj zaljubljeni par i dalje uživa u posjetama raznim zabavama i rave partyjima, kao i u istraživanju različitih destinacija putovanjima. Tijekom ljetnih mjeseci, često su putovali, a svog malog sina su uvijek vodili sa sobom. No, osim što istražuju različite zemlje, također su posvećeni obogaćivanju vlastitog kulturnog iskustva.

Prije nekoliko godina, osnovali su kazalište pod nazivom “Teatar na brdu” s ciljem očuvanja i podržavanja još jednog kulturnog središta u glavnom gradu. Osnivači su uložili sve svoje napore kako bi osigurali da ovo kazalište opstane i nastavi pružati publici bogat kulturni sadržaj. Paralelno s tim, Andrija i Aleksandra aktivno sudjeluju u projektima po narudžbi, pri čemu Andrija često preuzima više odgovornosti, dok se Aleksandra fokusira na manje projekte. S nostalgičnim osmijehom se prisjećaju svojih skromnih početaka. Andrija je započeo svoju karijeru u kazalištu, ali njegov rad na televizijskoj seriji “Mješoviti brak” lansirao ga je u sam vrh glumačke industrije, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima gledatelja.

Nakon toga, ovaj šarmantni Crnogorac je surađivao s nekim od najcenjenijih imena u svijetu glume, uključujući Mime Karadžića, Mladena Nelevića i Dubravku Drakić, a ta suradnja ostaje draga i danas. Nedavno je Andrija na svom Instagram profilu podijelio sliku na kojoj zajedno s kolegicom okreće leđa kameri, ali njihovi sretni osmijesi su neosporni. S velikim zadovoljstvom se prisjeća ovog značajnog trenutka u svojoj karijeri. Također je označio Dubravku na Instagramu, čime su njegovi obožavatelji mogli saznati da je i ona sretno udata i ima dvoje predivne djece.

Regenerate
Preporučujemo