Vjerujemo da već svi znate ko je Novak Đoković a današnji članak je posvećen njegovim nesuglasicama sa njegovom ženom, više o tome pročitajte u nastavku članka.

Podsjećanja radi, Novak Đoković je srpski profesionalni teniser koji se uspio proslaviti u čitavom svijetu, kako svojom igrom tako i ponašanjem koje je pokazao tokom raznih emisija, na mečevima i u svakodnevnom životu. Prati ga zanimljiva priča iz djetinjstva o njegovom uspjehu i njegovoj porodici a odnedavno u medijima možemo sve više čitati i o njegovim ljubavnim vezama.

Podsjećanja radi, Novak drži prvo mjesto na ATP listi i to već dugo vremena, mnogi teniski stručnjaci i njegovi suigrači ga smatraju za najboljeg tenisera u historiji ikad. Profesionalno se bavi tenisom jos od 2003. godine a do sada je osvojio dvadeset grand slamova, također ističe se kao najmlađi igrač koji je dospio do polufinala sa sva četri grend slem turnira.

Često se piše o njegovom pravom rivalu, Rafael Nadalu, jedinom igraču koji mu na neki način parira a njih dvojica su imali do sada veliki broj međusobnih duela i mečeva u grend slemovima te se pamte igrajući jedno od najdužih finala ikada. Vijest koja nas je dočekala jeste da se sada mora pojaviti na sudu i to navodno zbog žene koja je tokom njegovog nastupanja ometala finale Vimbldona kada je igrao protiv Nik Kirjosa za kojeg se smatra da je najveći “lajavac” unutar ATP kruga. Mediji otkrivaju da se radi o Ani Palus, vjernom pratitelju Kirjosa koja je odlučila čak i njega da tuži jer je izbačena sa velikog finala a on ju je kako kaže vrijeđao tokom čitavog meča. Postoja je priča i o vansudskoj nagodbi u kojoj je Kirjos trebao platiti preko 20 hiljada funti u neku od dobrotvornih organizacija koju bi ona izabrala.

Oglasi - Advertisement