U komentarima naišla na oštre osude od strane javnosti ali ne mari zbog toga, unatoč svim kritikama uzvraća borbu!

Prenosimo vam nevjerovatnu priču žene sa područja Tenesija, na društvenim mrežama poznatija kao Fi, vodi konstantnu borbu sa mnoštvom negativnih komentara koje dobija na desetine dnevno. Pomenuta djevojka je rodila čak jedanaestero djece od osam različitih muškaraca i tu ne namjerava da stane! Javnost je ostala zgrožena sa onim što je iznosila na svoje društvene mreže a zatim ubrzo nakon što se nakupila hrpa komentara odlučila je da uzvrati pa se oglasila sa slijedećom porukom:

“Dozvolite mi da to objasnim. Ako imate jednog i oduzmete jedan, imate nula, ali ako imate osam i oduzmete tri, još uvek imate pet” – izjavila je pa dodaje:

“Da svi imaju istog tatu i da on ode ili umre, moja deca bi ostala bez oca. Ali ako ih imam osam, a tri će otići ili umreti, moja deca i dalje imaju pet očeva” – pokušala je objasniti. U nastavku diskusije nije željela otkrivati imena niti godine svojih nasljednika a svi koji su pročitali njen post ostali su zapanjeni sa onim što je govorila. Nećemo ulaziti u to da li su oštre kritike i komentari opravdani, ali možemo reći da je ovo situacija sa kojom se definitivno ne susrećemo svaki dan, također ističemo da se u komentarima našlo i riječi hvale, neki su je podržali u njenom razmišljanju.

“Jedino što sam ovde naučio jeste da kontrolu rađanja treba uvesti kada je jasno da postoji problem kao kod dotične, Jednom je greška, drugi put je izbor, a sve posle toga – navika!, Za Boga miloga, prestanite da se razmnožavate!” – glasio je jedan od komentara.
Djevojka je nakon toga dala odgovor te ističe kako želi još djece i da njihov broj zaokruži na 30, našalila se kako njihove očeve pronalazi putem oglasa i izgleda da uspijeva održati dobar odnos sa svakim od očeva.

Video snimak sa društvene mreže u kojem se oglasila djevojka možete pogledati OVDJE.

Oglasi - Advertisement