Jedna od naših najduhovtijih i najharizmatičnijih pjevačica na javnoj sceni, Nataša Bekvalac je gostovala u jednoj emisiji, i pričala o svemu bez dlake na jeziku. Ona se tako osvrnula i na svoje djetinjstvo, koje je kako ona kaže, ako bilo jako sretno, ipak je bilo i prožeto stvarima koje su nju boljele i trajno je obilježile.


– Mislim da sam kasnije u životu postala željeno dete, ali u trenutku kada je moj tata saznao da je dobio još jednu devojčicu nije bio presrećan. Kasnije sam saznala za tu porodičnu priču i to mi je, kao ženskom detetu, stvorilo probleme – iskreno je ispričala Nataša.

Nataša Bekvalac se rasplakala usred emisije! Ronila suze pa objasnila  koliko joj je teško - Alo.rs

– Ne mogu da se požalim da me roditelji nisu voleli, i sada sam voljena, imamo duboke, predivne odnose, ali ponekad su taj poriv i želja mog oca da dobije sina, a ima tri ćerke, preovladavale, te smo se sve tri u nekom životnom periodu osećale manje vredno.

– Možda baš zato toliko glasno paradiram za jednakost i ljubav. Možda odatle i potiču problemi sa kojima sam se susretala u ljubavi. Moje sestre bi vam rekle da sam ja bila omiljeno dete naših roditelja, ali iz moje perspektive to nije izgledalo tako. Meni je samo bilo poklonjeno najviše pažnje jer sam bila najvrcavije i “najproblematičnije” dete, pa me je samim tim bilo najteže vaspitati – dodala je uz osmeh Bekvalčeva u jednoj emisiji.DOTAKLA SAM DNO! Nataša Bekvalac se rasplakala uživo u jutarnjem programu i  otkrila detalje nasilja o kojima je do sada ćutala! - Alo.rs

– Bila sam najmanje poslušna. Jako rano u životu sam osetila problem autoritativnog tate koji je taj svoj autoritet sprovodio na način koji bi se nazvao strogošću. Meni je taj način bio grub i možda sam zato tako nežan roditelj svojim ćerkama.

Preporučujemo