Svjedoci smo da se u posljednje vrijeme mnogo loših stvari dešava i da su loše vijesti na žalost postale svakodnevnica u našem životu. Na sreću, neke od njih ipak imaju sretan kraj, kao i današnji članak. U nastavku možete pročitati o čemu se radi.

NESTALA DEVOJČICA (13) U KRAGUJEVCU: Svi na nogama, majka APELUJE za pomoć!
Naime, majka maloljetne djevojčice iz Kragujevca za kojom se u jučerašnjem danu tragalo i koja je uspješno pronađena je otkrila u kkavom stanju se trenutno nalazi njeno dijete.

– Sa ćerkom smo. Našli smo je. Ne znamo još gde je bila, nismo još stigli do toga. Nećemo da je pritiskamo. Važno nam je da je dobro.

Ova trinaestogodišnja djevojčica koja je prije dvije noći nestala u Kragujevcu, na svu sreću pornađena je živa i zdrava u Kraljevu.

Kragujevac, Jelena Vlajković
– Devojčica je pronađena u Kraljevu, roditelji su otišli da je vide. Prema prvim saznanjima devojčica je dobro i još uvek nije poznate okolnosti njenog nestanka. Sama je pozvala roditelje i rekla gde se nalazi – rečeno je za domaće medije.U Kragujevcu nestala devojčica (13)

Naime, ova trinaestogodišnja djevojčica je zadnji put viđena u jednom velikom tržnom centru u Kragujevcu, i od tada joj se gubi svaki trag i niko od porodice nijenimao kontakt s njom. Za ovom djevojčicom je tragala njena porodica, policija , a ovaj apel da se što prije pronađe ova djevojčica se uveliko porširio i an svim društvenim mrežama. U momentu nestanka djevojčice, ona je na sebi imala farmerice, crni duks i teksas jaknu. Ovo je samo jedan u nizu slučajeva koji se desio u posljednjih nekoliko dana, ali se ipak nadamo da je i zadnji.

Preporučujemo