Kada je u pitanju bivša Jugoslavija i muzička scena jedan od legendi je bio Mišo Kovač koji je pevao veliki biz hitova koji su postali nešto što svi vole. Kada je u pitanju njegov privatni život on je bio glavni za medije u to vreme i o njegovoj vezi sa tinejdžerkom koja je izabrana za mis je brujala cela zemlja.

Kada su se oni sreli prvi ptu Mišo je imao 30 godina i već je tada bio oženjen dok je Anita imala samo 18 i bila j proglašena najlepšom Jugoslovenkom. Ubrzo je ona počela da se bavi manekenskim poslom a ljubav sa Mmišom je bila ogromna pa se on razveo od svoje tadašnje supruge i oženio je nju uprkos tome što je njena porodica bila protiv njihove veze, i smatrali su da će joj pevač doneti samo nevolje u životu.

Također, pevač je bio mnogo zaljubljen i iako su se viđali potajno on je skupio hrabrosti da svojoj ženi prizna sve a nakon toga je otišao na turneju po Bosni i Hercegovini na kojoj je ostao dva meseca a Anita ga je redovno posećivala. U jednom intervjuu Mišo je kasnije priznao da je njihova veza nailazila na mnoge poteškoće ali da je on želeo da svim silama bude oni skupa.

Oni su u braku dobili dvoje dece ćerku Ivanu i sina Edija a srasili su se u Zagrebu u luksuznom stanu u koji su se vrćaali nakon brojnih putovanja po svetu. Ali, početkom 90 tih godina oni su izubili sina što je razorilo njhovu poorodciu. Mišo je upao u depresiju i pio je tablee za smirenej a Anita je bila svesna da se život mora nastaviti ZAtim je kao bomba odjeknula vest da je Miš napustio Anitu zbog druge žene Silvije Conte- Clavi Marković.

Preporučujemo