Proslavljena balkanska zvijezda Lepa Brena je desetinama godina unazad važila za zvijezdu regiona, a sve što ima bilo kakve veze s njom privlači veliku pažnju javnosti. Njena ljubav sa njenim suprugom i teniserom Bobom Živojinovićem od početka je medijski praćena , iz razoga što je i on bio velika zvijezda u tom periodu.

LEPOJ BRENI 'IZA LEĐA' Boba u njihov dom poziva atraktivne mlade djevojke? | Celebrity

– Svi su mi na neki način govorili da bi trebalo malo da ga se plašim. Ja bih ih uvek pitala u kom smislu bi trebalo da ga se bojim. Onda bi mi oni govorili kako je on ipak poznat na svetskom nivou, da će me ostaviti i da će pasti na čari neke svetske lepotice jer su one “hvatačice” – započela je ona, na šta se voditeljka nadovezala rečenicom da se Bobi nabacivala čak i ledi Di.

Lepa Brena i Boba Živojinović pokreću novi biznis, uložit će 50 milijuna eura - Imperij

– Ona je jedna super dama i ne želim da kažem ništa što bi povredilo jednu takvu ličnost. Bobina i moja energija su se spojile, tako da sam ja svim tim ljudima koji su me savetovali da ga se plašim govorila da nisam ni ja devojčica od 14 godina, da me puste da sama sve to doživim, procenim, pa, na kraju, i padnem i razbijem se ako treba, ali ću da ustanem i preživim. Naša ljubav je pobedila. Ta neverovatna strast sa početka je prešla u jednu mnogo moćniju i snažniju fazu, u nešto mnogo kvalitetnije – zaključila je Lepa Brena.

Podsjećana radi, princeza Dijana je voljela da posjećuje Bobine mečeve , a ovaj teniser je imao čast da je i upozna. Ovaj proslavljeni sportista je jedne prilke istakao da je ponosan što je imao priliku što je poznavao.

Folk zvijezdi propao posao: Brena i Boba ostaju bez bogatstva! | DEPO Portal

– Navijala je za mene sa tribina, iako je kraljevska porodica imala VIP ložu. Velika je stvar kad na meč dođe da te bodri osoba poput nje. Bila je predivna žena, njena veličina bila je u tome što je normalno komunicirala sa svima. Naši dugački razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarima i našoj deci. Filip je godište njenog mlađeg sina Harija, pa su nam uglavnom to bile teme. Filip ju je i upoznao. Kada sam mu rekao da je to princeza, ništa mu nije bilo jasno. On je, kao svako dete, princeze zamišljao poput likova iz bajki, u dugačkim raskošnim haljinama – govorio je Boba svojevremeno.

Preporučujemo