Srpski muzičar Željko Šašić je tokom kasnih devedesetih godina prošlog veka bio jedan od najistaknutijih umetnika na muzičkoj sceni. S obzirom na proteklih više od dve decenije, mnogo se toga promenilo kako u njegovom životu, tako i u vezi sa njegovom životnom partnerkom.U toj eru, Željko je bio u braku sa Sonjom, koja je tada bila manekenka, a i glumila je u jednom od njegovih muzičkih spotova. Danas, Sonja se istakla kao uspešna dizajnerka, i sa Željkom ima ćerku po imenu Sofija.

Njihov odnos je tokom vremena prošao kroz niz transformacija, te se o njihovom odnosu i dalje često piše u medijima. Željko je nedavno izjavio: “Sonja i ja smo se razveli pre više od deset godina, a oko te teme je bilo mnogo špekulacija. Nakon razvoda, neko vreme nismo održavali kontakt, nije bilo potrebe za tim. Međutim, sada smo obnovili svoj odnos, i čak vam predlažem da je pozovete i pozdravite u moje ime! Mada, vjerovatno će ona tvrditi da to nije istina.”

Dodao je: “Uvek možemo izaći na piće i popričati, nikada nisam imao problema sa tim. Bivši bračni partneri bi uvek trebali održavati dobre odnose, i ne vidim razlog zašto to ne bi bilo moguće. Što se tiče mojih emocionalnih promena, uvek se dešava nešto novo, uvek ima uzbuđenja, pa nema potrebe za brigom.”

Fotografije koje datiraju iz vremena njihove ljubavi su prilično retke, ali nedavno je na Instagramu osvanula jedna od tih retkih slika iz njihove prošlosti. Na slici je jasno vidljivo koliko je Sonja tada bila privlačna, što može objasniti zašto su mnogi muškarci bili zaljubljeni u nju.Takođe, nakon razvoda od Željka, Sonja je ušla u brak sa Acom Lukasom, sa kojim je dobila svoju drugu ćerkicu, Viktoriju.

Preporučujemo