Jolanda Hadid koja je proslavljena manekenka i glumica i sada majka čuvenih i svjetski poznatih ljepotica Bele i Điđi, mnoge je negativno iznenadila nakon što se samo nasmijala na sve optužbe jedog poznatog korisnika Tik Toka, koji je u nju uperio u prstom da je izgladnjivala svoje dvije kćerke „ne bi li postale njene prave nasljednice”. Kompilacija njenih snimaka iz šoua „Real Housewives of Beverly Hills” , koje je on priložio kao doka da ih je izgladnjivala, i svkako je izmamio brojne kritike pišu strani mediji.

Yolanda Hadid kontrolira život svojih kćeri | Celebrity

U jednom od njih, njena kćerka Điđi se požalila kako se osjeća jako slabo pošto je pojela samo pola badema. Njena majka ju je tada posavjetovala da uzme još par, „pa da će onda sve biti u redu”. Zatim, na njenom je TikToku osvanuo snimak koji prikazuje Jolandu dok uživa u bademima – samo mnogo više njih nego što je dala kćerki.

– Najgora majka na svetu – potpisala ga je, pa i dodala oznaku „bademi”, jer joj je čitava priča očito i dalje veoma smješna.

Njena druga kćerka se također požalila, javno- na probleme mentalne prirode koje „vuče” još od djetinjstva. U jednom periodu ju je mučila i tjelesna dismorfija, pored toga što se nije hranila kako treba.

Yolanda Hadid Shares Photo of Gigi Hadid and Baby Daughter | Teen Vogue
– Mislila sam da je normalno biti anksiozan. Plakala sam svaki dan… Loše sam jela, sa četrnast godina mi je za dan „odlazila” po puna pakla cigareta. Vremenom sam samo došla do zaključka da mi treba stručna pomoć – pričala je svojevremeno za „i-D” magazin.

Malade, la mère de Gigi et Bella Hadid raconte le jour où elle a tenté de  mettre fin à ses jours - Elle
Poznata majka ju je, kao i njenu sestru Điđi, svakako podržala u ideji da postane manekenka. Otvoreno je pričala nasljednicama koliko se ona trudila, koliko je radila i šta, samo da bi uspjela. Objašnjavala im je kako da pametno barataju novcem, ali i kako da vježbaju i hrane se „ne bi li izgledale kao prave manekenke”. Dosta je onih kojima se i dan-danas ne dopada njen „sistem”, ali ona od njega ne odustaje. Điđi i Bela se, sa druge strane uopšte ne žale. Slušaju poznatu majku i grade velike karijere.

Preporučujemo