Strašan borac, direktna, otvorena i ličnost koja umije da napravi fenomenalnu atmosferu, Goca Tržan, aktuelna je na našoj javnoj sceni gotovo tri decenije. Ako nisu u pitanju hitovi, tu je njen privatan život, o kome se priča. Naime, očigledno je da se pjevačica snašla u raznim profesijama i u svakoj je jako uspješna,a sada je odlučila da i progovori o tome, pa se tako dotakla i estrade. Na pianje kako njoj izgleda trenutno saša estrada, ona je rekla:Goca Tržan odgovarala na pitanja obožavatelja, bilo je i psovki | Radio M

– Ne znam šta da vam kažem. Estradu ne analiziram previše, neću da me boli glava. Mislim da su moje kolege oprezne. Malo smo u neznanju šta da radimo u ovim uslovima, kako da udovoljimo sebi i svom ukusu, a da opet animiramo i publiku. Ako uložimo novac u nove pesme, pa nas opet zatvore, šta ćemo tada? I mi imamo decu, troškove, plaćamo struju. Zato razmišljam samo o svom poslu, kako da ga unapredim. Imam spremljene pesme za koje snimam spotove, tražim nove. Ne brinem ja toliko za estradu, iako je sve vrlo neizvesno. Ali, neizvesnost je moje srednje ime.

Kada su joj novinari rekli da je već 7 godina u braku sa svojim 11 godina mlađim partnerom i da su te godine učinile da več djeluju kao stari brači par ona je rekla :

– Ja sam sigurno stara, on još nije toliko, ha-ha.

Kako u svakom braku ima trzavica i sitnh problema, novinare je zanimalo da li je i kod njih bilo sličnih sitaucija :

– Nismo imali kritične momente, iako smo morali da vodimo ozbiljne razgovore. Ipak, nije bilo kriza. Nismo bili na korak do razvoda ili potpunog udaljavanja. Umeli smo da prepoznamo kad nešto nije kako treba, da nismo to što smo bili i da je vreme da razgovaramo kako bismo se vratili jedno drugom. Mi smo šestočlana porodica! Nas je troje, plus tri velike mačke koje su kao mala deca. Od njih su dve devojčice i jedan dečak, svi su dugodlaki, brinemo se o njima, a bogami i oni o nama, ha-ha.

Preporučujemo