Balkanski poznate jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević pronađene su nakon cijelog dana potrage, o čemu je javnost obavjestio njihov otac Zoran, koji je prvobitno i obijelodanio njihov nestanak. Njihov otac je na Jutjub kanalu kćerki održao “lajv” u kom je 988.000 pratilaca obavjestio da ga je naposlijetku kontaktirao brat i saopštio mu da su članovi porodice zapravo napustili njega, kao i da su mu onemogućili svaki dalji kontakt. Iako je ova informacija zgranula javnost, kao i Zoranovo priznanje da su “imali probleme” za koje pak “nije mislio da su toliko veliki”, mnoge redovne pratioce ovog Jutjub kanala nije toliko iznenadio ovakav epilog priče.

– Lepo od njega što nije hteo da produbljuje priču i rekao da su okej, a razumem i njih. U par navrata se užasno drao na njih u lajvu i curama je verovatno svega preko glave, plus se drao na njih u lajvu pred 3.000 ljudi. Ne želim da zamišljam kako je iza kamere – napisao je jedan pratilac.

– Ne znam da li se neko seća, ali ja se sećam, da je Zoran pre nekih mesec dana objavio na Insta-storiju nešto za razvod braka i kako su Anđela i Nađa još tada stale na stranu njihove majke, međutim, to je posle sve utihnulo, i, koliko vidim, tad su se pomirili svi, šta god da je bilo. I sad se ovo desilo, tako da iskreno verujem da je istina. Mada mi je čudno da su sve stvari ostavile ovako, mora da je neki haos bio pre toga- , ostavila je komentar jedna korisnica Jutjuba.

Ipak, bilo je i onih koji se ne slažu sa komentarima ovog tipa.

– Nisam želela da komentarišem, ali sada moram. Samo me zanima zašto su te napustile, zbog čega, je l’ ima razloga? Nikome ništa nije jasno. Pojasnite nam malo. Videlo se koliko ljubavi ima u vama jer imate predobre ćerkice, fine i radne. Nikada ne bih posumnjala u njih da napuste svoju porodicu i odu. Stvarno mi je žao – napisala je jedna vjerna gledateljka njihovog Jutjub kanala.

Podsjetimo, Zoran je u spornom lajvu izjavio:

– Anđela, Marija, Nađa i Tina su dobro. Javile su se mom bratu i rekle su da su napustile mene. Kao i svaka porodica, i mi smo imali probleme, iskreno nisam mislio da su to toliko veliki problemi. Nisam sa njima u kontaktu, isključeni su svi telefoni, ne mogu da ih dobijem. Pokušao sam i preko njihovih prijatelja da ih pronađem, ali su isključile lokaciju.

Preporučujemo