Viktorija i Dejvid Bekam u braku su već 23 godine, a par i dalje izgleda zaljubljeno do ušiju. Sudeći po starom intervjuu dizajnerke, jedan od razloga je i njihov uzbudljiv život u spavaćoj sobi. Viktorija Bekam danas je “čelična ledi” svjetske mode i šou-biznisa – ona se gotovo nikad ne smije, uvijek je suzdržana u javnosti, rijetko ćete pročitati neki njen intervju, tračeve neće komentarisati, ne dijeli intimu.Viktorija Bekam

Međutim, nije uvijek bilo tako. Još u prvim godinama njihove ljubavi, ludo zaljubljena bivša članica grupe Spice Girls nije se libila da priča otvoreno o svojoj sreći s fudbalerom Dejvidom Bekamom, s kojim je u braku od 1999. Par danas ima četvoro djece: Bruklina, Romea, Kruza i Harper Seven i živi mirnim porodičnim životom, a u svakoj prilici pokazuju da su i dalje sretni i očarani jedno drugim kao prvog dana. Da li je razlog njihov vatren život u spavaćoj sobi, pitaju se mnogi, a sudeći po jednom Viktorijinom intervjuu – to bi mogao biti slučaj. Naime, stranim medijima ovih dana kruže stare izjave Viktorije Bekam, kojima je otkrila kako izgleda biti u krevetu s jednim od najpoželjnijih muškaraca planete.

Viktorija Bekam
– Ponosim se time što moj suprug i ja i danas imamo odličan se*s. On je u vrlo dobroj formi. Obično sam u krevetu naga, ali je on počeo da mi kupuje donji veš – rekla je Viktorija.

Poš Spajs nije zaustavila na tome već je komentarisala fotografije za koje je njens uprug pozirao u vešu i konstatovala da je jasno da Dejvid može da se pohvali impozantnim dimenzijama.

– Ima ogroman. Vidite to u reklami. Izgleda kao auspuh od traktora – dodala je.

“Jesam li se ja to oznojila dok sam čitala intervju Viktorije Bekam?”, “Bože, postoji li žena na planeti koja ne bi volela da bude ona”, “Znači, sve je onako kako smo i mislile”, “Ona je najsrećnija žena na svetu”… neki su od komentara na društvenim mrežama.


Par je često pričao o tome kako su od prvog trenutka znali da su rođeni jedno za drugo, a Dejvid je jednom prilikom rekao da je odmah shvatio da je pred njim njegova buduća supruga.

– Sećam se da sam se okrenuo – pre nego što sam je uopšte upoznao – i rekao svom drugu: “Hoću da se oženim njom” – ispričao je Dejvid u emisiji Elen Dedženeres 2008. godine.

Preporučujemo