Kako stvari stoje, naša pjevačica Nikolija Jovanović je svoj 33. rođendan proslavila bez svog izabranika, također pjevača, Relje Popovića, uzevši u obzir da se kćerka Vesnne Zmianac ovih dana nalazi u Americi, dok je njen izabranik Relja ostao sa njihovim kćerkama Reom i Hanom u Beogradu. Rastanak Nikolije i Relje sigurno im je jako teško pao ali su oboje krenuli različitim putevima isključivo zbog posla, dok ih ista putanja na kraju ipak vodi zajedničkom domu i njihovim kćerkama.

Rastanak Nikolije i Relje, ipak na svu sreću, potrajat će tek nekoliko dana za vrijeme boravka pjevačice u Velikoj jabuci gdje ona vrijeme provodi sa prijateljima i poslovnim saradnicima, poput stiliste Stefana Orlića, pa je po svoj prilici izvjesno da je i Nikolija ovih dana zauzeta poslom, te da nije sve u provodu i turističkom obilasku “centra svijeta”. Ipak, ova pjevačica je našla  vremena i za to, pa se pjevačica pohvalila posjetom Muzeju moderne umjetnosti.

Nikolija i Relja: Ćerka svojim imenom podigla veliku prašinu || Hello Magazin!
Pjevačica je svojim fanovima poručila na društvenoj mreži Instagram da ih tokom njenog jučerašnjeg rođendana čeka i malo iznenađenje, te da će tada objaviti djelić njene nove pjesme “Pilot”, balade koja joj se posebno uvukla pod kožu. Možda je u Njujork otišla baš kako bi snimila spot ili promotivne fotografije za novu pjesmu, a rezultati njenog rada “preko bare” bit će poznati uskoro. Za to vrijeme, rastanak Nikolije i Relje ne treba da brine one koji cijene ovaj par kao jedan od najskladnijih na domaćoj sceni jer oni uskoro nastavljaju baš tamo gdje su stali i kako su oni zamislili.Relja i Nikolija nakon sedam mjeseci otkrili ime svoje kćerke | Radio M

Preporučujemo