Branka Milijančević, inače poznatija po pseudonimu Branka Blek Rouz je srpska stri*tizeta i uspješna poduzetnica. Ona je se prisjetia svojih početaka i ispričala da je na početku prodavala garderobu na Novom Beogradu, radila u pekari, također ni rad u mesari joj nije nepoznanica. Nikada nije željela da gubi vjeru u sebe da će uspjeti da nešto više uradi od svog života. Ona je istakla da je njen optimizam nikada nije napustio i da je uvijek vjerovala u sebe.


– Znam kada sam čak delila krofnu sa tadašnjom koleginicom, jer za više nismo imale. I tad sam joj rekla kada i budem imala više novca neće me to promeniti kao osobu. Znate, stekla sam tokom života dovoljno za dobar život, ali se nisam promenila. Ljude ponese novac, lupi ih svala u glavu što ja kažem, ali ipak to sebi nisam dozvolila – ispričala je Branka koja se strip*izom bavi od 1999. godine i za vrlo kratko vrijeme stekla brojne obožavaoce u Srbiji i regionu.

Branka Blek Rouz (Branka Milijančević) Biografija - Biografija.org
Nakon dvije godine odlučia je da otvori svoju školu muško-ženskog stri*tiza, a kasnije i klub. Jedna od njenih učenica bila je i ponznata Mimi Mercedes, kao i kćerke jedne naše slavne pjevačice.

BRANKA BLEK ROUZ DOŽIVELA JEZIV UDES! Striptizeta otkrila detalje: Auto se ZAKUCAO U NJU, isprevrtala se,
– Mimi je došla kod mene i mogu da kažem da je i tada bila vrlo profesionalna. Njena majka kada je čula za to, došla je kod mene i ja sam objasnila da je njena kćerka bezbjednija kod mene u klubu nego u gradu. Kod mene je pravilo da nema prosti*ucije i nar*otika, čak i testiram na na*ko test ne samo plesačice već i sve zaposlene. To je meni jako važno jer mogu da kažem da sam porodično istraumirana na tu temu jer je moj mlađi brat bivši zavisnik i znam kolika je to muka. A da, istina je da je dolazila da pleše i ćerka Maje Odžaklijevske – otkrila je Branka.

Preporučujemo