Jučer je bilo tačno dvije godine kako nas je napustio naš poznati pjevač narodne muzike Bora Drljača. Upravo tim povodom se oglasio njegov kolega i jedan od boljih prijatelja koje je Bora Drljača imao, Era Ojdanić, koji je sve izenandio i dnformacijom da se on nije sjetio druge godišnjice sm*ti svog prijatelja Bore, pa je onda odlučio progovoriti o odnosima sa Borinim sinovima.


– Niko me nije zvao ni ove godine. Nisam u kontaktu sa Borinim sinovima, pretpostavljam da su i oni u svojim obavezama… I meni je čudno što nismo u kontaktu, momci su verovatno u nekom velikom poslu. Oni znaju da sam ja bio veliki Borin prijatelj. Život ide dalje i to je to. Nisu mi javili ni kad je bilo 40 dana, ni pola godine. Iskren da budem, ni ja se nisam setio da je Bora otišao na današnji dan… Bio sam u nekom poslu, u nekim obavezama. Ništa me ne pitajte! – počinje priču Era i dodaje:


– Ko bi rekao da je toliko vremena prošlo otkad ga nema. Već dve godine. Ne mogu da verujem! Mnogo mi nedostaje, kako da mi ne nedostaje! Često ga se setim, posebno kad sam negde na sceni… Bude mi teško. Uvek očekujem da se pojavi iza kamere i da kaže: ”Nema boljeg od Bore!”… Često se setim naših zajedničkih turneja osamdesetih godina po tadašnjoj Jugoslaviji. Uvek je bio nasmejan i zanimljiv. Često smisli posle koncerata neko druženje. Bio je čovek iz naroda, veseljak, dobar čovek, sve najbolje o njemu… – kaže Ojdanić za domaće medije.EKSKLUZIVNO: Era mi je uništio život, tužim ga za 500.000 evra!

Preporučujemo