Poznato je da su poznata pjavčica Vesna Zmijanac i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš, koji je inače muž Zorice Brunclik osamdesetih godina prošlog vijeka bilu u braku koji nije predugo potrajao. Oni su u bračnoj zajednici bili samo tri godine, a prije nekoliko mjeseci je isplivala jedna od njihovih rijetkih fotografija gdje su oni zajedno, i tao oduševila pubiku na svim društveim mrežama.

Ova poznata pjevačica i harmonikaš Kemiš imali su svoju prelijepu ljubavnu priču, koju su odlučili da ozvaniče brakom prije mnogo godina, ali koja nažalost nije mogla da uspije. Nakon samo tri godine ovaj par je odlučio da stavi tačku na svoj odnos i razveli su se. Nakon toga su ostali u skladnim odnosima.

Miroljub Aranđelović Kemiš / Sabor narodne muzike Srbije 2020 - YouTube
Njih dvoje i danas inntrigiraju javnost, sudeći po tome da su rijetko govorili o periodu kada su bili zajedno. Ipak , kada se pojavila fotografija harmonikaša i pjevačice, koja je nastala dok su njih dvoje bili u braku, mnogima je bilo drago kad su vidjeli šta bivši par radi u trenutku nastajanja ove uspomene.

Image
Naime, Vesna i Kemiš na fotografiji koja je sada dospjela u javnost igraju jako popularnu igru “Atari” i djeluju totalno opušteno u svom domu. Zaljubjeni i mladi, Vesna i njen tadašnji suprug uživali su malim i svakodnevnim sitnicama.


– Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena – rekla je Vesna jednom prilikom.

Preporučujemo