Kćerka Zdavka Čolića je poznata po svojim fotografijama na društveoj mreži Instagram, kojima je usojela da sebe nametne kao jednu od influenserki, ali i po tome što je kćerka velikog legendarnog pjevača Zdravka Čolića Čole.

To je pokazala i nedavno kada je zajedno sa svojim ocem otišla u Beč, gdje je pjevač neumorno pjevao publici čak tri i po sat. U toku boravka u austrijskoj prijestonici, Una Čolić je napravila i neke nove selfije, koje je nedugo nakon toga i objavila na svom profilu, a reakcije su kako se i očekivalo počele munjevitom brzinom da pristižu.

Gloria - #Una Čolić

Većina je hvalila njen izgled koji je na novim foografijama pokazala Čolina kćerka , mada je ipak bilo i onih koji su smatrali da je otišla ipak predaleko u pokazivanju svog bujnog poprsja.

– Una, preterala si, vidiš da te komentarišu samo muškarci, slike su vulgarne, ipak si ti ćerka najveće zvezde – glasio je jedan od komentara, dok su drugi pisali da je dosta bilo golotinje.

cerka zdravka colica una
Ipak, ona ne mari za komentare i voli da sebe pokazuje u baš ovakovom izdanju. Otkad je prije 2 godine postala punoljetna, ona je “eskplodirala” na društvenim mrežama, a najviše voli da stavlja u prvi plan svoju ljubav prema modu, iako još nije čvrsto odlučila lime želi da se bavi.

Malo filer, malo filter: Kći Zdravka Čolića očarava ljepotom, na Instagramu se hvali putovanjima i izlascima
Kako je Čola uvijek isticao , na kćerle je jako slab pa je Uni popuštao u mnogim situacijama i omogućio joj je luksuzan životni stil. Ona je do sada objavila preko hiljadu fotografija na kojima prikazuje svoja putovanja, noćne izlaske, omiljene restorane i destinacije, ali svakako i modne marke i trendove. Ono što, međutim, primjetno odskače na njenim profilima jeste da od svih tih fotografija nijednu nema sa svojim poznatim ocem. Una je danas uzor mnogim tinejdžerkama baš kao što je njen otac bio idol mnogim generacijama.

 

Fotografije možete da pogledate OVDJE

Preporučujemo