Svi medij su pisali o svadbi pevačice Katatrine Grujić i nogometaša Marka Gobeljića koja je koštala oko 200.000 evra, ali s obzrom na to da se ta cifra poklapa sa mladoženjinom godišnjom zaradom kao i da mlada dugo vremena nije nastupala zbog porođaja , sada se postavlja pitanje ko je platio glamuruzni događaj. Tako je jedan srpski portla došao do saznanj da je svabdu platio njen otac, za kojeg se šuška da pripada masonskoj loži.

Mnogo romantična Katarina je veče pre same svadbe preko svog instagram profila podelila snimak okićenog doma na Dušanovcu koji oduzima dah. Iako Katarina Grujić nikad nije krila da je ćerka biznismena koja nikad nije oskudevala ni u čemu, ovim snimkom je otvorila Pandorinu kutiju, jer su od njenog izgovorenog “da” pred Bogom pokrenuta brojna pitanja koja se tiču poslova, ali i bogatstva tate Gruje, koga svi ooslovljavaju nadimkom a skoro niko mu ne zna ime.

Kako bi nesreća bila veća, ni Gobeljina majka ne zna ime oca svoje snaje. ” Ja ga znam kao Gruju. Stvarno nemam pojma kako se zove” rekla nam je zbunjena mama Verica na svadbi i izjavila da je presrećna zbog mladenaca. Da bi izbegla dalja pitanja, Verica se hitrim koracima udaljila od naše ekipe. Nameće se također zaključak da roditelji mladenaca nisu bliski, a ko je misteriozni tata Gruja i čime se bavi, delimično otkriva “Prvi put sam čuo za Kaću kada sam pre par godina sedeo sa prijateljem koji ju je krstio.

Ponosno mi je pokazao snimak na kome ona peva na žurki” rekao je jedan izvor i dodao: “S obzirom na to da je moj prijatelj mason, pitao sam ga da li je i Katarinin otac „dobar čovek sa dobrim glasom”, kako se oni inače predstavljaju. Odgovorio mi je da oni imaju slobodu da kažu da pripadaju bratstvu, ali da ne smeju da otkrivaju identitet „braće”. Jedino mogu da kažem da nije negirao”.

Preporučujemo