Danas u nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu priču koja će mnoge iznenaditi. Naime, od trenutka kada je sam internet postao popularan kako kod nas tako i svuda u svetu, došlo je do jako brzo nicana raznih društvenih mreža. Svima je dovoljno da uz prvu jutarnju kafu otvorimo neki od naloga na društvenim mrežama, te da posvedočimo raznim dešavanjima, tragedijama, pričama, ispovestima ali i najnovjima informacijama koje se tiču naše zemlje.

Poznato je da dosta javnih ličnosti ako ne i sve koriste društven mreže za promocju samih sebe, pa se često ljudi dive njihovim životima, te načinom na koji isti žive. Dakle ono što možemo da zaključimo jeste šta se krije iza nečijih vrata i kakvi odnosi vladaju. Da dokaže kako vi vidite samo što vam ona plasira, jedna žena je odlučila da objavi na Instagram jednu optičku iluziju koju je napravila a za koju ćete verovati da uošte nije trudna.

Lični trener Džordan Edvards se na njemu vidi kako nosi beli top sa crnim šortsem. Ona korača direktno prema kameri i dok se približava njen stomak deluje potpuno ravno. ali kada se okrenula na stranu za 90 stepeni ponovno je bilo jasno da nosi dete. “Prikrivam svoj trudnički stomak od 35 nedelja. Sve je u uglovima”, objasnila je ona na toj društvenoj mreži. Korisnici i Instagram bili su zbunjeni zadivljeni prizorom. ” Gledao sam ga nekoliko puta i još uvek ne mogu da verujem”, napisao je neko u komentarima. “Ovo je najbolja iluzija stomaka. U početku ništa nisam mogao da primetim” – složila se druga osoba.

Preporučujemo