Mi u nastavku današnjeg članka pišemo donosimo jednu priču koja nam dolazi iz Srbije, a verujemo da ćete se i svi ostali jednostavno oduševiti. Inače, u poslednje vreme iz Srbiej ali i okolnih država stižu nam samo loše vesti i vesti koej su povezane sa crnom hronikom, ali mi u nastavku mi se nećemo baviti time, nego nečim sasvim drugim.

Naša današnja tema jeste jedna baka koja je uspela da oduševi celu Srbiju i da svima nama natera suze na oči, jer ova baka pored cele njene muke i problema koje ima, ona ipak pomaže drugima u nevolji. Neki od nas su možda videli jer ona sedi i prosi u Beogradu u Knez Mihajlovoj ulici. Nužda ju je naterala da to uradi i da od drugih traži milostinju, jer ona kod kuće ima sina koji je bolestan i sav novac koji ona prikupi daje za nejga, ali i za ostalu bolesnu decu,.

Snimak se brzinom svetlosti proširio po društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako ona daje pare za drugu decu koja su bolesna. Ova humana žena kojoj i samoj treba pomoć je rekla: “Spasi bože svu decu sveta da nijedna majka ne zaplače”, pa je ubacila novac u kutiju. Ovo je još jedan dokaz da i dalje ima obzirnijh, osetljivih i osećajnih ljudi, koji ne misle samo na sebe nego i u svojoj muci pokušavaju da pomognu drugima kojima je poomoć potrebna. Evo i sami pogledajte kako to sve izgleda pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučujemo