Naša popularna glumica Mirjana Karanović je jučer saslušana zbog osnovane sumnje da je prije dva dana oko 5:30 sati u Katanićevoj ulici nanijela teške tjelesne povrede 82- godišnjoj starici Snežani S., koja je tom priliko zadobila frakturu butne kosti.Oglasila se Mirjana Karanović nakon incidenta sa staricom

Zamjenik tužioca Prvog OJT je odmah naložio da se protiv ove naveddene glumice, redovnim putem odah podnese krivična prijava za naošenje teških tjelesnih povreda. Podsjećanja radi navedena 802- godispnja starica Snežana S. je zadobila teške tjelesne povrede u gore pomenutoj već ulici, kada je došlo do verbane rasprave, a nedugo zatim i do fizičkog kontakt sa našom glumicom Mirjanom Karanaovi.

Mirjana Karanović privedena zbog nanošenja teških tjelesnih povreda starici - Express
Ova povrijeđena starica je odmah po dojavi zbrinuta u Banjici, gdje su joj ljekari odmh mogli konstatovati teške tjelesne povrede, prelom kuka, a ista je zdržana od strane ljekara na liječenje. Inače, povrjeđena baka je komšinica majke Mirjane Karanović, koja je otišla do glumice da joj postavi pitanje koje je bilo vezano za Mirjaninu majku u vei njege, a kako se dalo doodatno saznati u tom razgovoru je došlo navodno do povlačenja za bluzu, a azatim je žena pala. Slučaj je domah prijavljen nadležnim ogranima. Inače, ova glumca nikada nij bila sklona skandalima i problemima, i karijeru je izgradila isključiv svojom odličnom glumom, i iza nje je zavidna karijera koja traje već decenijama unazad.

Mirjana Karanović napala staricu | Celebrity

Tim povodom je kontaktrana i sama glumica Mirjana Karanović kojoj je u tom datom momentu i policija zakucala na vrata i samo je kratko uspjela da kaže:

– Nije ona meni komšinica. Neću da komentarišem. Pozovite me kasnije – rekla je kratko Mirjana Karanović

Preporučujemo